Krkobabić: Srbija više nije tamni vilajet

Autor:

Vesti

02.02.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku sednice Skupštine Srbije, nakon incidenta, nastavljena je rasprava, a reč je dobio Stefan Krkobabić iz poslaničke grupe PUPS - Solidarnost i pravda, tokom čijeg obraćanja su predstavnici opozicije sve vreme stajali i reklamirali povredu poslovnika, produžavajući napetost i tenziju.

Krkobabić: Srbija više nije tamni vilajet

Foto: Petar Divac/agencija BETA

Stefan Krkobabić

Među njima je bilo više poslanika opozicije, kojima se u jednom trenutku predsednik republičkog parlamenta Vladimir Orlić obratio, navodeći da su im Srbi sa KiM, koji s galerije prate sednicu, poručili da "Kosovo nije poslovnik".


Krkobabić je rekao da ono što se dešava danas u Skupštini Srbije i prethodnih dana liči na ostrašćenu predizbornu kampanju i upitao da li je ovo borba za KiM ili borba za vlast.
- Uvaženi građani, vidite za šta je borba. Ovo je borba za vlast - kazao je Krkobabić.
Republika

Foto: PUPS - Solidarnost i pravda

Stefan Krkobabić

 

Krkobabić je poručio i da su Srbi jednom zasvagda završili sa seobama, te da su naše crvene linije jasne, a da ih je postavio predsednik Vučić.


- Te crvene linje su mir da, ZSO da, nastavak dijaloga da, nema priznanja Kosova. Srbija više nije čardak ni na nebu ni na zemlji, nije više tamni vilajet, vreme je da izađemo i da se suočimo sa svojom sudbinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading