HAPSE PUTARSKU MAFIJU ZBOG ĐOKOVIĆA: Tajkun Miljković eskivirao suđenje, poslao papir da je član Noletove delegacije!

Autor:

Vesti

30.01.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun Branko Miljković, vlasnik firme "MBA- Ratko Mitrović Niskogradnja", koji je 2020, kad su ga uhvatili da krši policijski čas, pesnicama izudarao komunalne policajce, od čega je jedna žena, eskivirao je današnje ročište, i to 26. po redu, jer je danima u Australiji, na mečevima tenisera Novaka Đokovića!

HAPSE PUTARSKU MAFIJU ZBOG ĐOKOVIĆA: Tajkun Miljković eskivirao suđenje, poslao papir da je član Noletove delegacije!

Foto: Printskrin:Eurosport

Printskrin:Eurosport

Kako saznaje Republika, Miljkovićev advokat je danas priložio opravdanje od porodice Đoković za Branka Miljkovića - da je on član delegacije porodice Đoković na turniru. 

I zaista, tokom finalnog meča u Australiji, kamere su usnimile bahatog Miljkovića u loži porodice Đoković.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Miljkovića je na turniru videla i sudija Trećeg osnovnog suda Jelena Danilović, postupajuća u ovom predmetu, te je odredila pritvor za optuženog i sada KV veće treba da se izjasni o tome. Sa druge strane, Miljkovićev advokat je zatražio izuzeće sudije. 

Inače, Miljković je bio na ročištu 22.decembra i znao je da će u ovoj sedmici imati četiri termina za pripremno ročište, a sve kako bi ga nadležni konačno naterali da da iskaz u ovom predmetu.

Miljković još nije saslušan jer se uvek izvlači na bolesti, te kovid, te postkovid, što to mu je inače omiljeni izgovor. 

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Branko Miljković

Miljković se tereti za napad na službeno lice u toku vršenja dužnosti i nanošenje lakih telesnih povreda. Pored toga što je pesnicama udarao komunalne policijace, ovaj tajkun ih je i vređao, pljuvao... Pitanja su poslata Trećem osnovnom sudu, kao i Miljkovićevoj firmi, ali odgovori nisu stigli.

Prvi čovek "MBA- Ratko Mitrović Niskogradnja" je više puta završio u medijima zbog kastastrofalnog položaja radnika u njegovim firmama - kršenje radnih prava, omalovažavanje, kašnjenje plata, davanja nezakonitih otkaza....

Firme ovog tajkuna su bile zadužene za uređenje trga na Slaviji 2016, a ugovor je bio vredan čak dve milijarde dinara. Međutim, Miljković je postavio ploče koje su izlomljene za četiri meseca i to pre otvaranja platoa! Njegove firme su radile i sanaciju ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića, koje su, takođe, loše izvedene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

30.01.2023 17:29

Sacekati na aerodromu i privesti da svi vide, pa i delegacija Djokovica. Kakvo besramno ponasanje. Treva ga pred celom nacijom izblamirati.Nikad vise ne bi sebi tako nesto dozvolili.Sud mora da se postuje