SRPSKA POLICIJA U SIGURNIM RUKAMA: Izbor Gašića za Ministra unutrašnjih poslova dokaz da će MUP raditi u korist građana!

Autor:

Vesti

23.10.2022

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova u budućoj Vladi Srbije biće Bratislav Gašić.

SRPSKA POLICIJA U SIGURNIM RUKAMA: Izbor Gašića za Ministra unutrašnjih poslova dokaz da će MUP raditi u korist građana!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Srpska policija biće u sigurnin rukama u narednom periodu pošto će na čelo resorno ministarstva doći Bratislav Gašić, koji je do sada obavljao funkciju direktora Bezbednosno informativne agencije.

Upravo imenovanje Gašića, tvrde upućeni, osiguraće da se najvažnije ministarstvo u zemlji rukovodi isključivo zakonom i radi u korist građana Srbije.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Gašić je podsetimo, svojevremeno vodi resor Ministarstva odbrane na kojem je postigao zavidne rezultate, što ga čini idealnim izborom i za šefa policije.

Takođe, Gašićevi rezultati rada u BIA i to u turbulentnim vremenima i teškim geopolitičkim okolnostima, preporučili su ga za novo mesto u Vladi Srbije.

Na čelu BIA, Gašić je u mnogo čemu pobošljao rad i osavremenio tu agenciju.

Gašić će na mestu ministra unutrašnjih poslova naslediti Aleksandra Vulina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading