HEROJU KOJI JE SPASAO ŽENU I DETE STIŽU BRAČNE PONUDE! Oglasio se i poznati pevač! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.10.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Naklon do poda", piše u objavi posvećenoj heroju Aleksandru Todoroviću

HEROJU KOJI JE SPASAO ŽENU I DETE STIŽU BRAČNE PONUDE! Oglasio se i poznati pevač! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Aleksandar Todorović

Kamiondžija Aleksandar Todorović je pravi heroj! On je jutros bez razmišljanja zaustavio svoj terernjak nakon što se dogodila saobraćajna nesreća kod Požarevca i spasio putnike iz smrskanog automobila u kom su bili žena i njeno dete.

Kako je Republika već pisala, vozač teretnjaka je skočio u kanal u koji je prethodno završio vozilo kojim je upravljala žena.

Foto: Društvene mreže

Aleksandar Todorović

Na društvenoj mreži Instagram na profilu moj_beo_grad objavljena je njegova fotografija dok pozira iz kamiona.

- Ovo je vozač kamiona koji je spasio život ženi sa detetom koja se sa autom prevrnula u kanal pun vode kod Požarevca. Bez sekunde razmišljanja zaronio je u prevrnuti auto i izvadio dete. Izneo ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska Hitne pomoći. Mokar seo u kamion i otišao. Naklon do poda - piše u objavi.

 

 

Ispod ove objave samo su se nizali komentari u kome mladića nazivaju herojem i junakom, koji kako su naveli, zbog svog čina treba da dobije orden Republike Srbije.

"Još majke rađaju Obiliće"

- Još majke rađaju Obiliće! Gospodine, sve ti se dobro u životu vratilo. Ti si junak kakvog Srbije treba da odlikuje - piše između ostalog u mnogim komentarima.

Međutim, i pored tih komentara ima i onih gde ga devojke otvoreno pitaju da li je oženjen i nude mu brak zbog njegovog nesebičnog podviga.

S druge strane, ovaj mladić nije ostao neprimetan ni od strane javnih ličnosti, pa se tako među komentarima može videti i objava pevača Ljube Perućice.

- Bravo momčinooo - napisao je poznati pevač, koji je dodao i emotikon snage i aplauza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading