VJERA SE OPROSTILA OD SVOG MUŽA I RASPLAKALA SRBIJU: "Rajko moj..."!

Autor:

Vesti

07.10.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor objave na društvenim mrežama istakao je koliko je ova čitulja snažna i inspirativna, da je smatra jednom od lepših stvari na koje je naišao.

VJERA SE OPROSTILA OD SVOG MUŽA I RASPLAKALA SRBIJU: "Rajko moj..."!

Foto: pixabay.com

Penzioneri u šetnji

U svetu koji često zaboravlja na pravu, duboku ljubav, jedna čitulja je podsetila mnoge na snagu i lepotu emotivnih i bračnih veza. Vjera, žena koja je skoro sedam decenija delila život sa svojim suprugom Rajkom, nedavno je morala da se oprosti od njega. Njene reči, ispisane u čitulji, dirnule su srca mnogih i brzo se proširile društvenim mrežama.

U emotivnoj poruci, Vjera je napisala:

Republika

Foto: Printscreen/TikTok/dragancrnogorac76

Čitalja koju je Vjera posvetila svoj Rajku

 

- Znali smo da će doći trenutak kada će jedno od nas dvoje ovo morati da napiše i da sa neizmernom tugom shvati da se više nećemo zajedno buditi. Rajko moj, hvala ti za 65 godina velike pažnje i ljubavi. Tvoja Vjera.

Ove reči nisu samo odražavale njenu duboku ljubav, već i posvećenost koju su gajili jedno prema drugom kroz decenije.

Autor objave na društvenim mrežama istakao je koliko je ova čitulja snažna i inspirativna, da je smatra jednom od lepših stvari na koje je naišao.

Mnogi su se složili, a komentari na TikToku potvrdili su da su ovakve ljubavi retke i dragocene.

- Nekad je brak bio svetinja, oličenje časti i lojalnosti. Branio se životom! A danas ljudi gledaju ko će modernije da se razvede - napisao je jedan od korisnika, dok su drugi isticali koliko je važno ceniti pravu ljubav.

Ova priča ne samo da slavi život i ljubav dvoje ljudi, već takođe podseća sve nas na vrednosti koje su ponekad zaboravljene u savremenom društvu. U trenutku kada se brakovi često preispituju i postaju predmet šale, Vjera i Rajko predstavljaju simbol trajne posvećenosti i emocionalne dubine. Njihova priča ostaje inspiracija mnogima da veruju u pravu ljubav, bez obzira na izazove koje život donosi.

"Svaka čast za ovu gospodu", "Retke su ovakve ljubavi", glase još neki od komentara.

Bonus video

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading