DOKAZANO - NMN usporava starenje!

Autor:

Vesti

07.10.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija "EffePharm", pionir u proizvodnji suplementa dugovečnosti Uthever NMN, objavila je istraživanje koje su potvrdili i naučnici i profesori s Harvarda

DOKAZANO - NMN usporava starenje!

Foto: NMN

Suplement NMN jedan je od najperspektivnijih za borbu protiv starenja. On utiče na rast NAD+, molekula ključnog za mnoge biološke procese u telu, kao što su sposobnost tela da popravi oštećeni DNK, da smanji oksidativni stres i pomogne u očuvanju mladalačkog izgleda kože. Iako starenje ne možemo potpuno zaustaviti, NMN može značajno usporiti taj proces i omogućiti nam da izgledamo i osećamo se mlađe.

To je i dokazalo kliničko ispitivanje koje je započelo 2020. godine.

Naime, otkriveno je da suplement Uthever NMN pokazuje učinkovitost u povećanju količina NAD+/NADH u ljudskom telu, čime se doprinosi u borbi protiv starenja!

Foto: NMN

NMN u prahu

NMN i za bolji san

Jedan od čestih problema današnjice, a posebno sa godinama, jeste loš kvalitet sna. NMN može pomoći u regulaciji biološkog ritma, pomažući telu da se lakše opusti i uživa u kvalitetnom, neprekidnom snu. Dobar san je ključan za regeneraciju ćelija i obnovu energije, što dodatno doprinosi osećaju vitalnosti.

Ovo revolucionarno kliničko ispitivanje na ljudima, koje je započelo nakon uspešnih testova na životinjama, potvrdilo je potpunu bezbednost korišćenja NMN suplementa, kao i odsustvo bilo kakve toksičnosti.

- Pored toga, upitnik SF-36, koji služi kao pokazatelj ukupnog blagostanja ispitanika, pokazao je poboljšano celokupno blagostanje organizma kod grupe koja je koristila NMN 60 dana, pokazujući gotovo dvostruko povećanje u poređenju s placebo grupom - piše u rezultatu istraživanja objavljenog i na sajtu Uthever.com:

Foto: NMN

NMN za više energije

- Rezultati ispitivanja, koje su pregledali istaknuti naučnici, uključujući profesore s Harvardske medicinske škole, objavljeni su u Frontiers in Ageing, visoko citiranoj medicinskoj i farmaceutskoj publikaciji.

Klinička studija je procenjena i kroz parametre kao što su puls i normalizacija krvnog pritiska.

- Grupa koja je primala Uthever NMN pokazala je značajna poboljšanja ovih parametara u poređenju s grupom koja nije.

Inače, sve je više renomiranih doktora i naučnika u svetu koji kroz lični primer ističu značaj korišćenja NMN suplementa. Dr Endru Huberman, neurobiolog sa Stanforda, jedan je od njih.

Foto: NMN

NMN utiče na porast nivoa Nad+

EFEKTI KORIŠĆENJA NMN

* POVEĆANA ENERGIJA
NMN povećava nivo NAD+, koji je ključan za pretvaranje hrane u energiju.

* DUGOVEČNOST
Istraživanja pokazuju da NMN može pomoći u usporavanju procesa starenja podržavajući zdravlje ćelija.

* POPRAVKA ĆELIJA
Viši nivo NAD+ poboljšava procese popravke ćelija, pomažući u održavanju zdravlja DNK i funkcije ćelija.

* PODRŠKA KARDIOVASKULARNOM ZDRAVLJU
NAD+ je neophodan za pravilnu funkciju krvnih sudova i cirkulaciju. S obzirom na to da NMN povećava nivo NAD+, može pomoći u zaštiti srca i krvnih sudova od oštećenja, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti.

Kako navodi, on svakodnevno uzima NMN i NR (nikotinamid ribozid) kako bi poboljšao nivoe NAD+, ključne za energiju i regeneraciju ćelija. Iako ne teži produženju životnog veka, dr Huberman ističe povećanje energije tokom dana, kao i prednosti za oporavak i bolji san.

Huberman uzima 500 mg NR-a i 1 do 2 g NMN-a, najčešće ujutro, sat ili dva nakon buđenja, što mu omogućava stabilan nivo energije tokom dana. NMN i NR pomažu u regeneraciji i boljem funkcionisanju tela bez prekida u snu. Dr Huberman naglašava da primećuje pad energije kada prestane sa suplementacijom.

Foto: NMN

Viši nivo fizičke i mentalne snage sa NMN

Poručivanje preko sajta nmnkapsule.rs


NMN svetski poznatog prozvođača "Uthever" sada se može poručiti i u Srbiji putem sajta nmnkapsule.rs.

Naime, Anti age boost NMN preparat može se poručiti u obliku praha (30 gr) ili u kapsulama od 250 i 500 mg. Za optimalne rezultate preporučuje se njegova svakodnevna upotreba, u skladu s preporučenim dozama. Većina istraživanja pokazuje da uzimanje između 250 mg i 500 mg dnevno može pružiti značajne koristi. Dostava je besplatna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading