UPRAVNIK SAZVAO SASTANAK STANARA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA! Zbog ovog obaveštenja GORE MREŽE, cela Srbija bi da dođe! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.10.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nizali su se komentari, ali su na kraju svi bili razočarani!

UPRAVNIK SAZVAO SASTANAK STANARA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA! Zbog ovog obaveštenja GORE MREŽE, cela Srbija bi da dođe! (FOTO)

Foto: https://x.com/SiggySwans

Sastanci stanara zgrada obično prolaze u znaku dosadnih tema, poput plaćanja komunalija ili popravki u zgradi. Međutim, jedan nedavni sastanak u Srbiji privukao je pažnju zbog neobičnog razloga – pokušaja ubistva. Upravnik zgrade je sazvao sastanak nakon što je došlo do drugog pokušaja ubistva u roku od 15 dana.

Ova informacija šokirala je stanare, a fotografija obaveštenja brzo se proširila društvenim mrežama, gde je izazvala burne reakcije i rasprave. Ljudi su bili zapanjeni ozbiljnošću situacije u toj zgradi, a mnogi su se pitali kako je moguće da se takvi incidenti dešavaju tako učestalo.

Hitno! Sastanak stanara u 19h. Pokušaj ubistva u zgradi drugi put za poslednjih 15 dana", stoji u obaveštenju.

Iako na prvu nimalo naivna situacija, mnogi su ovakvo obaveštenje shvatili s dozom humora.

"Je l' može lajv strim?"

Pa je objava postala izvor inspiracije za brojne duhovite komentare.

 

 

"Ženo, skini viklere i bade mantil, idemo na najjači sastanak ikad!", "Je l' može lajv strim, želim da prisustvujem, platiću", "A mi sastančimo zbog pokvarenog interfona, oluka koji cure... đe ja živim", "Ma to je mamac da vam izvuče lovu za neku popravku", "Došao bih i po cenu da platim mesečno održavanje lifta, ovo je ludilo", "Je l' otvoreno za javnost? Da li primaju publiku ovo je zanimljivo", glasili su samo neki o komentara.

Ipak nije pokušaj ubistva!

Mnogi su se interesovali šta se zaista zbilo u zgradi, a onda se javila jedna devojka sa navodno proverenim inormacija pa svojim komentarom "razočarala" mnoge.

- Neko je ostavljao vrata od lifta, koja se inače ne otvaraju ako nisu stigla na sprat, polu otvorena, čime je izazvao ozbiljan problem — lift je bio izbagovan! Dakle, neko je potencijalno mogao da otvori vrata i propadne. Upravnik je malo dramatizovao situaciju kako bi motivisao ljude da uopšte dođu na sastanak. Imam informacije da su čak i stanari bili ekstremno razočarani - napisala je ona.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading