JEZIVI PRIZORI IZ POPLAVLJENE SREDNJE EVROPE: Tela plutaju po ulicama, građani čamcima ulaze u stanove! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

17.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

JEZIVI PRIZORI IZ POPLAVLJENE SREDNJE EVROPE: Tela plutaju po ulicama, građani čamcima ulaze u stanove! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP

* IVICA DAČIĆ, MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SRBIJE, O DETINJSTVU, ZDRAVLJU, POLITICI... Vučić je tri godine bio ljut na mene zbog podrške Đilasu

Gost emisije "Intervju" na Jutjub kanalu sajta Republika bio je Ivica Dačić, aktuelni ministar unutrašnjih poslova i lider SPS. On je u razgovoru s autorom i voditeljem emisije Dejanom Katalinom otvoreno, bez dlake na jeziku, pričao o detinjstvu u Prizrenu, počecima u SPS, greškama Slobodana Miloševića, zdravstvenim problemima, tajni dugotrajnog opstanka na političkoj sceni i uzroku sukoba s Aleksandrom Vučićem.

* OTAC MALE DANKE IZ BORA O POSTUPKU PROTIV OSUMNJIČENIH ZA ZLOČIN: Nadam se optužnici, da pravda bude zadovoljena

Rok za podizanje optužnice protiv Dejana Dragijevića iz sela Zlot i Srđana Jankovića iz sela Luka, osumnjičenih da su ubili Danku Ilic (2), je 26. septembar, dakle ostalo je još 10 dana da Više javno tužilaštvo u Zaječaru prikupi dokaze da pomenutu dvojicu ne pusti na slobodu.

* JEZIVI PRIZORI IZ POPLAVLJENE SREDNJE EVROPE: Tela plutaju po ulicama, građani čamcima ulaze u stanove

Više reka u srednjoj i istočnoj Evropi izlilo se iz korita izazivajući poplave u kojima je živote izgubilo najmanje 15 osoba od Poljske do Rumunije, a mnogi gradovi su pogođeni poplavnim vodama nakon više dana obilnih kiša koje je doneo ciklon Boris.

* OTKRIVAMO DETALJE DRUGOG ATENTATA NA BIVŠEG LIDERA SAD: Krtica poslala Trampa na nišan ubici

Bivšeg predsednika SAD i republikanca Donalda Trampa žele izgleda po svaku cenu da osujete u nameri da pobedi na novembarskim predsedničkim izborima pošto je u nedelju opet, drugi put u roku od dva meseca, izbegao atentat na svom golf igralištu u Vest Palm Biču u Floridi.

*JELENA KARLEUŠA KONAČNO OTKRILA GLAVNI RAZLOG RAZVODA OD BIVŠEG SUPRUGA: Duško je običan klinac koji je odrastao uz mene

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, sporazumno se razvela od fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke Atinu i Niku, a prema pevačicinim rečima, sva imovina koju su stekli tokom braka biće preneta na njihove naslednice, dok je starateljstvo nad ćerkama povereno njoj

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa 17. septembra 2024. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading