KOLAPS NA AUTO-PUTU KOD VELIKE PLANE! Kolone kilometarske, a evo i zašto! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.09.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani po pola sata stoje u koloni.

KOLAPS NA AUTO-PUTU KOD VELIKE PLANE! Kolone kilometarske, a evo i zašto! (FOTO)

Foto: Instagram/192_rs

Na auto-putu kod Velike Plane u smeru ka Beogradu formirane su dugačke kolone vozila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako navode građani kolone su kilometarske, a kako su navodi uzrok zastoja su radovi na putu. Međutim, Putevi Srbije večeras su saopštili da je kod petlje Velika Plana bila i saobraćjna nesreća.

Inače, saobraćaj će se i danas odvija po mokrim kolovozima, pa se vozačima savetuje sporija vožnja i poštovanje svih saobraćajnih ograničenja, kako bi imali dovoljno vremena da u svakom trenutku odreaguju na pravi način, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnim prelazima u Srbiji nema dužih zadržavanja. Na putničkim terminalima u pravcu ka Srbiji na prelazima Gradina, Preševo i Špiljani, automobili čekaju do pola sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Preševo na izlazu iz zemlje, zadržavanje za putnička vozila je takođe 30 minuta, dodaje se u saopštenju AMSS. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza Horgoš i Sremska Rača na izlazu iz zemlje kamioni čekaju tri sata. Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na prelazima Kelebija, Batrovci i Preševo, takođe na izlazu iz Srbije, zadržavanje za teretnjake je dva sata, dok se sat vremena čeka na graničnom prelazu Bogojevo.

Na GP Preševo, na ulazu u Srbiju, zadržavanje za teretna vozila je 80 minuta. Na putničkim terminalima na Preševu, u pravcu ka Srbiji, automobili se zadržavaju 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju AMSS. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bonus video

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading