TRAŽI I LEKARA I ADVOKATA! Novosađanki radnica u marketu bacila hleb na glavu! UMIRE OD BOLOVA I GORI OD BESA!

Autor:

Vesti

14.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodavačica je bacila hleb sa prvog sprata, misleći da će kolega ispod uhvatiti.

TRAŽI I LEKARA I ADVOKATA! Novosađanki radnica u marketu bacila hleb na glavu! UMIRE OD BOLOVA I GORI OD BESA!

Foto: Shutterstock

U jednom supermarketu u Novom Sadu dogodio se neobičan incident kada je jedna Novosađanka pogođena veknom hleba koju je radnica bacila sa prvog sprata, misleći da je njen kolega na prizemlju očekuje.

Incident se dogodio tokom večernjih sati, a žrtva je svoje iskustvo podelila u Fejsbuk grupi "Mame Novosađanke".

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Objava žene kojoj je hleb bačen na glavu

 

Prema njenim rečima, vekna hleba je zadala jak udarac u glavu, uzrokujući bol koja se širi na vrat i lice. Ona se pitala da li da potraži hitnu pomoć te večeri ili da sačeka do sutra i poseti dom zdravlja, te je tražila preporuke za advokata.

- U prodavnici prehrane, večeras pogodi me prodavačica u glavu sa prvog sprata veknom hleba. Mislila je da kolega čeka na tom mestu. Glava boli već dva sata, bol se širi nazad i napred, udarac sa strane iznad uha. Gde otići? Večeras u hitnu? Ili sutra u dom zdravlja? Kog advokata predlažete? Šta biste vi uradile da ste na mom mestu? - napisala je ozlojeđena Novosađanka i odmah izazvala lavinu komentara.

Reakcije na njen post bile su pomešane. Dok su neki komentatori smatrali da je situacija preuveličana i predložili da potraži pomoć od terapeuta, drugi su podržali njenu nameru da potraži pravdu i savetovali je da tuži i radnicu i supermarket.

Jedan od komentara podrške dolazi od druge Novosađanke koja je ispričala vlastito loše iskustvo sa higijenom u supermarketu, dodajući da će i ona potražiti pravdu zbog neodgovornog rukovanja sa hranom.

- Ako nađete advokata molim vas javite i meni. I ja ću da tužim (jedan supermarket - naziv poznat redakciji) pošto njihov radnik prvo uzima sirovo mleveno meso rukama, tj. imao je rukavice, i onda istim tim rukavicama krenuo meni da seče šunkicu. Da mu nisam rekla da promeni rukavicu, ne bi to sam uradio. Znači užas. Eto ja ću njega malo da tužim - poručila je jedna ogorčena Novosađanka u znak podrške sugrađanki koja je slučajno pogođena hlebom u glavu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NS

14.09.2024 21:48

Ako si kupila tu veknu hleba onda je to samoubistvo iz zasede:)