NESTAO SRBIN KOD LEPOSAVIĆA! Potraga za Bojanom traje već četiri dana, porodica moli za informacije! (FOTO)

Autor:

Vesti

14.09.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U trenutku nestanka, na sebi je imao plavu, kariranu košulju i sive pantalone.

NESTAO SRBIN KOD LEPOSAVIĆA! Potraga za Bojanom traje već četiri dana, porodica moli za informacije! (FOTO)

Foto: Instagram/leposavic_portal

Bojan Miletić (46) nestao je pre četiri dana na teritoriji sela Vuča kod Leposavića.

Kako prenosi Instagram stranica "leposavic_portal", Bojan je poslednji put viđen u utorak oko 13 časova na putu ka svojoj kući, u pomenutom selu.

U trenutku nestanka, na sebi je imao plavu, kariranu košulju i sive pantalone.

 

 

Mole se svi, koji imaju bilo kakvu infromaciju o ovom čoveku ili ga primete, da se jave na broj 065-536-24-48.

PRIJAVITE NESTANAK ŠTO PRE

Od 2015. godine ne postoji zakonski rok koji je ranije postojao u kom policija pušta da protekne tih 24 sata, odnosno 48 sati pre nego što krene u proces traženja"

U slučajevima nestanka neke osobe, najvažnije je za porodicu da zna kada i kako da prijavi nestanak bliske osobe. Ukoliko postoji opravdana opasnost da se osobi nešto dogodilo ili zabrinutost za njen život i zdravlje, najbolje je nestanak prijaviti što pre. Stručnim službama je tada lakše da prate tragove.

Milica Kolaković Bojović sa Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja naglašava za RTS  da nije potrebno čekati 24 ni 48 sati, da bi se prijavila nestala osoba.

- Policiji se možete obratiti odmah i takođe je važno napomenuti da od 2015. godine ne postoji zakonski rok koji je ranije postojao u kom policija pušta da protekne tih 24 sata, odnosno 48 sati pre nego što krene u proces traženja -  dodaje Kolaković Bojovićeva.

Proces uvek počinje izjavom osoba koje su prijavile nestanak. Uzima se fotografija, opis, podaci o tome gde je nestali viđen poslednji put i sa kim je bilo u kontaktu.

Zatim ekipe izlaze na teren, proveravaju lokaciju, razgovaraju sa svedocima i uzimaju snimke nadzorih kamera. Potraga se zatim nastavlja na osnovu prikupljenih podataka i zavisi od slučaja do slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading