HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR! Ovnovi - nepovoljan dan za investiranje, Jarci - period pun strasti i flerta!

Autor:

Vesti

14.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. SEPTEMBAR! Ovnovi - nepovoljan dan za investiranje, Jarci - period pun strasti i flerta!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nepovoljan dan za rizične investicije i uzimanje kredita koje biste ulagali u dalji razvoj poslovanja. Finansijski rizik. Bikovi, bitne odluke oko ulaganja ili ulaska u posao sa saradnicima bolje ostavite za kasnije. Neko igra dvostruku igru. Blizanci, nestabilni uslovi u okviru jedne poslovne saradnje stvaraju vam nervozu. Proverite ranije poslovanje budućih saradnika. Rakovi, kratkotrajna destabilizacija finansijske situacije može biti glavni izazov za vas. Uspešno ćete improvizovati rešenje. Lavovi, izostanak očekivane podrške neke uticajne osobe može da osujeti vaše planove. Pažljivo upravljajte finansijama. Device, odlaganje sastanka ili nekog poslovnog putovanja koje ćete moći da realizujete kasnije. Pripremite rezervni plan.

Vage,  odnos s partnerom povremeno je dosta naporan jer on sve vreme kao da igra neku igru. Ne znate na čemu ste. Škorpije, nepoverenje koje se javilo u vezi je počelo da vas pritiska. Iskoristite ovaj dan da to rešite zajednički. Strelci, provodite romantične trenutke s partnerom. Strast među vama je sve jača i čini vam se kao da ste na početku veze. Jarci, slobodni će sresti veoma privlačnu osobu na nekom putovanju. Period pun strasti i flerta. Vodolije, ovaj dan će obeležiti strastvena avantura, zasnovana na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti. Burna romansa. Ribe, poznanstvo s osobom preko društvenih mreža prerasta u strastvenu vezu. Ubrzo sledi uzbudljiv susret.

Što se zdravlja tiče, Škorpije - više se odmarajte, Vage - glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading