STJUARDESE VAS NE POZDRAVLJAJU SAMO IZ LJUBAZNOSTI! Ovim gestom otkrivaju ono što nikad ne biste zamislili

Autor:

Vesti

13.09.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad ne biste pomislili da se iza nasmejanog lica krije "detektor".

STJUARDESE VAS NE POZDRAVLJAJU SAMO IZ LJUBAZNOSTI! Ovim gestom otkrivaju ono što nikad ne biste zamislili

Foto: shutterstock

Dok su stjuardese inače ljubazne, postoji još jedan, važan razlog zašto kažu "zdravo" svakom putniku dok se ukrcava.

Jedna stjuardesa je otkrila zašto je vaš odgovor veoma važan kada vas osoblje aviona pozdravlja sa "zdravo" ili "dobar dan" dok se ukrcavate u avion. Osim što će oni koji su nervozni prilikom leta da se osete malčice mirnije ako ih dočeka ljubazni gest članova posade, zapravo postoji još jedan razlog zašto se to radi.

E, pa, razlog za to je da dežurni u avionu nakon vašeg odgovora procene da li je putnik možda bolestan ili, čak, pijan. Kako nije neuobičajeno da putnici popiju po neko piće u aerodromskom pabu pre ukrcavanja, previše alkohola može da vas dovede do toga da budete izbačeni iz aviona.

Stjuardesa Viz Air-a Iona Iačim nedavno je objasnila na TikTok-u da dobrodošlica prilikom ulaska u avion nije samo čin ljubaznost, već i „provera da li ste previše pijani ili bolesni da biste leteli“. Ove tvrdnje je podržala koleginica stjuardesa koja radi za mađarsku avio-kompaniju.

- Da li ste znali da vas vaša stjuardesa pozdravlja ne samo iz ljubaznosti? - naslovila je svoju objavu, da bi otkrila da se prema pravilniku zapravo tako traže i "sposobni putnici" (ABP) koji bi mogli evetnutalno da pomognu i priteknu u pomoć ukoliko dođe do "evakuacije aviona".

Dakle, ne, stjuardesa ne misli da ste privlačni i da želi da vas izvede na sastanak jer joj rekli "zdravo", što je prilično razočaralo neke ljude na TikTok-u.

- Uvek sam mislio da je u pitanju moj razorno dobar izgled i sjajna ličnost. Sada sam slomljenog srca - našalio se jedan korisnik ove društvene mreže, a drugi dodao: - Došao sam kući iz Vegasa pijan sa svojim rođacima i bio sam toliko šokiran da su nas čak pustili u avion.

Povrh pozdrava, stjuardese na ulazu paze i gde su smešteni određeni putnici prilikom njihovog ulaska, jer je malo verovatno da na mestima gde mogu da ometaju evakuaciju budu smeštena deca, starci i invalidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading