OTVOREN TIMELESS MEDIC U SAMOM CENTRU BEOGRADA: Klinika za negu i zdravlje opremljena najsavremenijim aparatima (FOTO)

Autor:

Vesti

08.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim koji vodi dr Vesna Ognjenović pruža pacijentima usluge koje idu u korak sa svim svetskim inovativnim metodama i procedurama nehirurške grane estetske, regenerativne i preventivne medicine

OTVOREN TIMELESS MEDIC U SAMOM CENTRU BEOGRADA: Klinika za negu i zdravlje opremljena najsavremenijim aparatima (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U samom centru Beograda, u Bulevaru oslobođenja, danas je svečano otvorena klinika Timeless Medic. Opremljena je najsavremenijim aparatima za negu i lečenje problematične kože, ali poseduje i hiperbarične komore i opremu za fizikalnu terapiju.

Timeless medic stvoren je s idejom pružanja sveobuhvatne usluge svojim pacijentima.

Timeless Medic ide u korak sa svim svetskim inovativnim metodama i procedurama u nehirurškoj grani estetske, regenerativne i preventivne medicine, a koju smo dodatno upotpunili hiperbaričnim komorama i fizikalnom terapijom.

Dr Vesna Ognjenović, doktor medicine, specijalizant radiologije na Kliničkom centru Srbije, početkom 2016. nakon višegodišnjeg rada i usavršavanja otvorila je svoju prvu ordinaciju estetske medicine.

- Naši pacijenti na jednom mestu mogu da se ulepšaju i leče problematičnu kožu lica, ali i celog tela - kaže dr Vesna Ognjenović.

Ona je doktorka s višegodišnjim iskustvom u estetskoj, regenerativnoj i preventivnoj medicini. Njena uža specijalnost je pravljenje individualnih protokola u lečenju aknozne kože i ožiljaka, a posebno se ističe postizanjem vrhunskih rezultata u popravljanju kvaliteta kože i liftinga lica.

Od 2021. u sklopu ordinacije nalaze se i najnovije laserske tehnologije za epilaciju, lifting lica, uklanjanje nepravilnosti kože lica i tela, kao i za oblikovanje tela.

Stručni tim Timeless Medic, pored osnivača klinike dr Vesne Ognjenović, obuhvata specijalistu dermatovenerologije i medicinsko osoblje specijalno obučeno za rad na laserima. Čisto lice je preduslov za uspešan antiejdžing i efikasne tretmane različitih stanja kože.

Pored toga što omogućava proizvodima da prodru do dubokih struktura kože u cilju optimalnih rezultata, održavanje čistog tena stimuliše prirodne procese regeneracije čime se promoviše zdrav, mladalački izgled.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading