JEZIVA PORUKA OSVANULA NA JEDNOM PRESTONIČKOM AUTOMOBILU! Neko ozbiljno ima nešto protiv vlasnice! Građani oštro osudili čin (FOTO)

Autor:

Vesti

08.09.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekst je ispisan belim sprejem na zadnjem staklu vozila.

JEZIVA PORUKA OSVANULA NA JEDNOM PRESTONIČKOM AUTOMOBILU! Neko ozbiljno ima nešto protiv vlasnice! Građani oštro osudili čin (FOTO)

Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

Neprikladna poruka na automobilu u Beogradu

Na društvenoj mreži Instagram nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala veliku pažnju korisnika. Na fotografiji se može videti automobil parkiran u jednom beogradskom naselju, a na njemu je sprejem ispisana uvredljiva reč. Ova situacija je izazvala osudu javnosti, a postavlja se pitanje ko bi mogao biti iza ovakvog neprikladnog čina.

Republika

Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

Jeziva poruka na automobilu


Reakcija javnosti

Nakon što je slika postala viralna, mnogi korisnici društvenih mreža izneli su svoje mišljenje o ovom događaju. Većina je osudila ovakav vid vandalskog ponašanja i istakla da je neprihvatljivo da se neko izražava na ovakav način, posebno na javnom prostoru.

Reakcija vlasnice automobila

Vlasnica spornog automobila takođe se oglasila povodom ovog nemilog događaja. Ona je izjavila da je šokirana ovakvim postupkom i da ne može da veruje da neko može biti toliko bezobziran i nepoštovanja prema tuđoj imovini.

Reakcija nadležnih organa

Policija je takođe uključena u ovaj slučaj, te su preduzete određene radnje kako bi se pronašla osoba odgovorna za ispisivanje uvredljive poruke na automobilu. Istraga je u toku, a nadležni organi apeluju na građane da prijave bilo kakve slične incidente kako bi se očuvala javna bezbednost i red.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading