ZABELELO SE U VRANJU! Jak grad udario nakon nevremena koje je pogodilo ovaj deo Srbije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.09.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pojedinim delovima Srbije danas je došlo do padavina

ZABELELO SE U VRANJU! Jak grad udario nakon nevremena koje je pogodilo ovaj deo Srbije! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Vranje je danas pogodilo snažno nevreme sa gradom, a na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci na kojima se vidi kako se sve zabelelo.

Podsećamo, jutros je Beograd pogodio jak pljusak, a nevreme se prenelo i na druge delove Srbije nakon niza dana u kojima smo beležili visoke temperature.

U Srbiji je danas promenljivo sa dužim sunčanim intervalima, pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom bila je lokalnog karaktera a najviša dnevna temperatura iznosila je do 32 stepena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), biti pretežno sunčano i veoma toplo uz vetar, s temperaturom do 34 stepena.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak istočni i jugoistočni, krajem dana i tokom noći košava u daljem pojačanju. Najniža temperatura od 14 u Požegi do 23 stepena u Vršcu, a najviša od 30 do 34 stepena.

U Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar umeren, povremeno i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 19 do 22, a najviša oko 34 stepena.

Prema izgledima za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje  svežije vreme, pa će temperature biti oko proseka za ovo doba godine. 

U ponedeljak ujutru i pre podne jače naoblačenje, koje će posle podne i uveče usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji. 

U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvaće umeren i jak, a na jugu Banata i olujni jugoistoèni vetar (košava). Zatim promenljivo oblačno i u većini dana nestabilno, mestimično sa kišom i lokalno izraženijim pljuskovima sa grmljavinom, samo se u sredu i četvrtak očekuje kratkotrajna stabilizacija vremena.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading