"BRAVO, LAVICE, SAMO DOMAĆICE MOGU OVAKO": Hit snimak žene iz Vranja zapalio društvene mreže - evo šta prevozi na trotinetu (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.09.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabrost ili ludost?

"BRAVO, LAVICE, SAMO DOMAĆICE MOGU OVAKO": Hit snimak žene iz Vranja zapalio društvene mreže - evo šta prevozi na trotinetu (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/SurcinPress

Snimak iz Vranja postao je apsolutni hit na društvenim mrežama. Naime, jedna Vranjanka odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i frižider, ni manje ni više, preveze električnim trotinetom.

Ovaj neobičan prizor mnoge je iznenadio, a snimak već određeno vreme kruži društvenim mrežama. Umesto u taksiju, kombiju ili nekom drugom prevoznom sredstvu frižider se provozao električnim trotinetom. Prolaznike je ovaj nesvakidašnji prizor iznenadio i nasmejao, a ništa manje nisu bili iznenađeni ni korisnici na društvenim mrežama.

Ispod objave komentari su odmah počeli da se nižu, a gotovo svi su za ženu imali samo reči hvale, dok su pojedini kritikovali što ženi niko nije pritekao u pomoć.

"Bravo lavice. Samo domaćice mogu ovako", glasi komentar.

"Svaka čast na snalažljivosti! A ovi što snimaju bolje da su ponudili pomoć", navela je jedna korisnica
"Ovo treba smisliti, a tek onda i uraditi", glasi komentar
"Snađi se pa živi", samo su neki od komentara ispod objave.

Ipak, pojedini i nisu bili srećni zbog ovog snimka. Prema njihovom mišljenju, žena je ovakvim ponašanjem dovela u opasnost i sebe i ostale učesnike u saobraćaju.

Podsećamo, prema informacijama iz Opšte bolnice Čačak, dečak starosti 9 godina primljen večeras na Urgentno-prijemnu službu nakon što je povređen u saobraćajnom udesu.

Nezgoda se dogodila nešto oko 20.00 časova, u Mrčajevcima.

Maloletni dečak je u stabilnom stanju.

Posle odrađene dijagnistike i konstatovanih lakih telesnih povreda prima se na Dečiju hirurgiju radi dalje opservacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading