HOROSKOP ZA NEDELJU 1. SEPTEMBAR! Blizanci - imate podršku uticajne osobe, RAKOVI - na pragu ste nove veze sa privlačnom osobom!

Autor:

Vesti

01.09.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA NEDELJU 1. SEPTEMBAR! Blizanci - imate podršku uticajne osobe, RAKOVI - na pragu ste nove veze sa privlačnom osobom!

Foto: Shutterstock

Blizanci, u ovom periodu ćete imati podršku neke uticajne osobe, zahvaljujući čemu možete dobiti odličnu radnu poziciju. Poći će vam za rukom da nešto bitno promenite u odnosu s partnerom. Oboje ste otvoreni za razgovor. Zdravlje vam je dobro.

Rakovi, iskoristite ovaj period za sklapanje saradnje s inostranstvom. Uspešno zaključenje ugovora i finansijski uspeh. Slobodni se nalaze na pragu nove veze s veoma privlačnom osobom koju su upoznali na putovanju. Pad imuniteta.

Lav, poslušajte intuiciju jer vam ovaj dan donosi bitne odluke u vezi s pomalo rizičnim poslovnim mogućnostima. Razmišljate o tome da li da se pomirite s vašom bivšom ljubavi. Emocije vas i dalje vežu. Više se krećite.

Device, promene u firmi u kojoj radite ići će vam naruku jer vas čeka proširenje kruga dužnosti. Unapređenje u karijeri. Pred vama je veoma uzbudljiv sastanak. Ljubavna avantura s osobom koju ste upoznali preko posla. Više se odmarajte.

Vage, nesuglasice s nadređenima mogu biti uzrokovane nečijim spletkama. Pazite se rivala na poslu, neko od njih vas sabotira. Vaš odnos s partnerom se kreće uzlaznom putanjom kada je u pitanju poverenja i razumevanja. Zdravlje vam je solidno.

Škorpije, dan će vam proći u konstruktivnim dogovorima i odličnim rezultatima na poslu. Finansijski napredak. Izlazak u društvo donosi vam lepo iznenađenje u vidu poznanstva s zanimljivom osobom. Počnite da trenirate.

Strelčevi, obnavljanje poslovne saradnje s jednim od prijatelja može da popravi vaše finansijsko stanje. Povećan posao. Vaš odnos s partnerom ispunjen je ljubavlju, a ovo romantično veče odiše nežnošću. Odlično se osećate.

Jarčevi, važne vesti od saradnika iz inostranstva obeležiće dan. Dobijate nove elemente u okviru radnih dužnosti. Slobodni Jarčevi mogu da započnu vezu s osobom koju poznaju odranije. Početak ljubavne veze. Bol u leđima.

Kompletan horoskop možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading