AMERIKANAC U GUČI GRICKAO PROJU I ĐUSKAO: Ali kada je probao ovo jelo NA LICU MU SE POJAVIO GRČ, njegova reakcija nasmejala ceo internet (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.08.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabro je nastavio da jede

AMERIKANAC U GUČI GRICKAO PROJU I ĐUSKAO: Ali kada je probao ovo jelo NA LICU MU SE POJAVIO GRČ, njegova reakcija nasmejala ceo internet (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/jibribell

Džibri Bel, Amerikanac koji se zaljubio u Srbiju, postao je prava internet senzacija svojim video snimcima na kojima priča o svojim iskustvima u našoj zemlji. Njegova ljubav prema srpskom narodu je očigledna, a njegova autentična reakcija na mnoge stvari iz srpske kulture izaziva smeh i simpatije kod mnogih.

Avantura u Guči

Jedan od Džibrijevih urnebesnih snimaka na TikToku dolazi iz Guče, gde je u narodnoj nošnji isprobao jedan od specijaliteta. Njegova reakcija na ukusnu hranu izazvala je smeh širom interneta. Prvo je đuskao i grickao proju, ali kada je probao kupus sa jagnjetinom, njegov izraz lica se drastično promenio. Od osmeha i đuskanja, odjednom je doživeo mali grč, ali ubrzo je hrabro nastavio da jede, ostavljajući utisak da mu se ipak svidela ova neobična kombinacija ukusa.

 

@jibribell I cant help but dance this food is to good!!! Full video on YouTube link in Bio! #serbia 🎥: @Alexander Mils ♬ original sound - Jibri Bell

 

Džibrijevi video snimci su prava poslastica za sve ljubitelje kulture i hrane, a njegova autentična reakcija na sve što proba ostavlja nasmejane i iznenađene. Njegova hrabrost da isproba nove stvari i otvorenost prema srpskoj kulturi zaslužuju veliko poštovanje.

Poznata influenserka u Srbiji

Poznata influenserka Kristina Kataman, koja je osvojila srca mnogih svojim smešnim video klipovima na društvenoj mreži Instagram, trenutno je u poseti Srbiji. Sa preko 300 hiljada pratilaca, Kristina je postala popularna po svojim urnebesnim snimcima koji istražuju kulturološke razlike između istoka i zapada.

Kulinarska avantura

Prvi 24 sata u Srbiji Kristina je provela istražujući lokalnu kuhinju. Na njenom meniju našle su se ćevapi, pljeskavice i razne suhomesnate đakonije. Na kraju, našalila se na sopstveni račun, ističući da je za samo jedan dan u Srbiji nabacila kilograme.

 

 

 "Ne mogu više, najela sam se, ovde ne postoji" napisala je u opisu videa, a komentari na račun naše dobre kuhinje samo su se nizali.

Njen video je izazvao lavinu komentara, a mnogi su se složili da je hrana u Srbiji neodoljiva.

Srpska kultura i muzika

Osim hrane, Kristina neretko ističe i srpsku kulturu i turbofolk muziku u svojim snimcima. Njeni pratioci su navikli da je vide kako uživa uz zvuke popularnih srpskih hitova, što je dodatno doprinelo njenom šarmu među srpskom publikom.

 

 

Kristina Kataman je definitivno osvojila srca srpskih pratilaca svojim simpatičnim pristupom istraživanju srpske kulture i kuhinje. Njeni videi su puni pozitivne energije i osmeha, a ova ruska influenserka je još jednom pokazala da granice i kulturne razlike nisu prepreka za istinsko uživanje u lepotama drugih zemalja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading