LUČIĆ O OPTUŽBAMA: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi

Autor:

Vesti

09.08.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučić je naveo i da je frustracija još veća, jer i pored desetina miliona evra uloženih u portale, oni nisu ni približno cilju da budu najčitaniji u Srbiji.

LUČIĆ O OPTUŽBAMA: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi

Foto: ATAImages

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić istakao je danas da Junajted Grupa napada tu kompaniju za ono što sama radi, a to je da u vlasništvu ima više digitalnih portala.

- Ogromni medijski napadi Junajted Grupe na Telekom Srbija više govore da sama UG ima veliki problem u svom poslovanju sa konstantnim gubitkom i skandalima koje ih prate u više zemalja - rekao je Lučić za Tanjug.

On je ocenio da prema starom dobrom običaju "Junajted Grupa želi da poruči Telekomu da ono što je za nju dobar biznis model - da u vlasništvu ima više digitalnih portala (N1, NovaS, Danas), za Telekom Srbija je to zabranjeno". Lučić je naveo i da je frustracija još veća, jer i pored desetina miliona evra uloženih u portale, oni nisu ni približno cilju da budu najčitaniji u Srbiji.

- Telekom Srbija se sa druge strane odlučio na strategiju da bude partner medijima i portalima koji već imaju višegodišnju odličnu praksu u Srbiju - naveo je Lučić.

On je istakao i da nikada nisu krili ambiciju da budu glavni proizvođač regionalnog sadržaja koji prodaju i u regionu i u dijaspori.

- I važno je napomenuti da nikada nismo, niti ćemo, te kanale komunikacije koristiti za napade na našu biznis konkurenciju, jer mi našu strategiju sprovodimo isključivo na tržišnom terenu - ukazao je Lučić.

On je istakao i da najbolji dokaz da rade pravu stvar jeste nagli i ubedljiv rast broja korisnika Telekoma u Srbiji i širom regiona i sveta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading