OD ANDRIJE IZ KRAGUJEVCA VEĆ DESET DANA NI TRAGA NI GLASA! Popio pivo ispred prodavnice, vratio flašu i kao u zemlju da je propao!

Autor:

Vesti

05.08.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bimbašić je u trenutku nestanka bio obučen u farmerke, bež majicu, bež kačket i plave patike.

OD ANDRIJE IZ KRAGUJEVCA VEĆ DESET DANA NI TRAGA NI GLASA! Popio pivo ispred prodavnice, vratio flašu i kao u zemlju da je propao!

Foto: Privatna arhiva

Potraga za Andrijom Bimbašićem (75) iz Kragujevca, koji je nestao 26. jula, još uvek nije dala nikakve rezultate. Bimbašić, koji boluje od srednje teške demencije i srčanih problema, poslednji put je viđen ispred zgrade u kojoj živi u Ulici Lepenički bulevar 29.

Prema rečima njegove supruge Blagice Petrović, Andriji je pre godinu dana dijagnostikovana demencija. Zahvaljujući redovnoj terapiji i kontrolama, uspevao je da funkcioniše, a svakodnevno je izlazio na kratke šetnje i obavljao kućne poslove poput plaćanja komunalnih računa. Supruga je istakla da je Andrija, iako je koristio štap, bio u dobrom zdravstvenom stanju i nije imao problema tokom svojih odlazaka napolje.

Tog 26. jula, Andrija je sam otišao do Elektrošumadije kako bi proverio račun, uprkos preporukama supruge da ne ide zbog daljine. Poslednji put je viđen kako pije pivo ispred zgrade i vraća praznu flašu u prodavnicu. Nakon toga, nije se vratio kući, što je izazvalo zabrinutost kod njegove porodice.

Policija je odmah obaveštena o njegovom nestanku, a po Kragujevcu su postavljeni plakati sa slikom i informacijama o nestalom. Bimbašić je u trenutku nestanka bio obučen u farmerke, bež majicu, bež kačket i plave patike.

Porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije o Andriji da se jave na telefon 0640677889 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading