"BAŠ JUTROS SAM PRODALA JEDNU OD 17 KILOGRAMA": Ema (12) iz Vranja najmlađi prodavac lubenica! Kada čujete za šta skuplja novac, oduševićete se!

Autor:

Vesti

04.08.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo!

"BAŠ JUTROS SAM PRODALA JEDNU OD 17 KILOGRAMA": Ema (12) iz Vranja najmlađi prodavac lubenica! Kada čujete za šta skuplja novac, oduševićete se!

Foto: Shuterstock

Najmlađa prodavačica lubenica u Vranju

Svaki dan, kod parkiranog kamiona sa lubenicama kod Donje Kasarne u Vranju, svi koji svrate mogu da se iznenade kada ih dočeka dvanaestogodišnja devojčica Ema Mitrović umesto očekivanog prodavca lubenica. Iako je mala i sićušna, Ema se pokazala kao iskusni prodavac, nudeći lubenice željene težine, a mnogi koji su došli da kupe voće ostaju iznenađeni njenim veštim pregovaračkim veštinama.

Od malih nogu u svetu prodaje

Ema je započela ovaj posao kada su njeni teča i tetka tražili prodavce za svoja prodajna mesta, a ona se hrabro prijavila i bila je van sebe od sreće kada je primljena. Iako mnogi pomisle da je tu slučajno, Ema je dokazala da je spremna da se suoči sa svim izazovima prodaje lubenica.

Odlučna u ostvarivanju svog sna

Ema brižljivo sakuplja svaku zarađenu dnevnicu kako bi ostvarila svoj san - kupovinu kopački. Ova hrabra devojčica žarko želi da nastavi uspešno da trenira fudbal u Fudbalskom klubu “Dinamo” iz Vranja, gde je već pokazala izuzetan talenat kao odbrambeni igrač. Njena upornost na terenu se prenosi i na prodaju lubenica, gde se veoma vešto nosi sa svojim mušterijama, čak i sa većim lubenicama koje prodaje kao od šale.

“Baš jutros sam prodala jednu od 17 kilograma. Lako sam je skinula sa kamionske prikolice jer je bila veoma blizu vage.”, priča Ema i ističe da su joj i sami kupci od velike pomoći kada su u pitanju ovakve grdosije od lubenica.

Mnogi joj ostave i bakšiš koji brižljivo sakuplja unapred planirajući šta će pred novu školsku godinu sebi da kupi da kupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading