PUTNIK U GRADSKOM PREVOZU DEMOLIRAO AUTOBUS LUBENICOM! Vređao putnike i dobacivao devojkama, a onda je usledio pravi šok! (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.07.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od putnica podelila je svoje današnje neprijatno iskustvo!

PUTNIK U GRADSKOM PREVOZU DEMOLIRAO AUTOBUS LUBENICOM! Vređao putnike i dobacivao devojkama, a onda je usledio pravi šok! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Na društvenoj mreži "TikTok" pojavio se snimak u kojem se vidi incident koji se dogodio u utorak 30. jula u gradskom prevozu u Beogradu. Vidi se u video snimku pijani muškarac koji je vređao putnike dok je jeo lubenicu čije ostatke je bacao po podu autobusa.

Očevici su ispričali da muškarac ima otprilike oko 50 godina. U jednom trenutku, starija gospođa se okliznula na semenke lubenice koje je on bacao, a njegov drug je tada gospođi dobacio "Pazi baba da ne umreš pre vremena".

"Kada sam ušla u autobus, na stanici kod TC 'Big Karaburma', on mi je dobacivao dok je jeo lubenicu koju je bacao po podu, u autobusu je bilo možda desetak putnika, od kojih su dvojica bili sa njim, ali su sedeli ispred i sve vreme se smejali. U jednom trenutku je ušla baka, kojoj sam rekla da se pripazi da se ne oklizne na koru od lubenice, a njegov drug je dobacio: 'Pazi baba da ne umreš pre vremena', zamolila sam ih da se 'uljude' nakon čega su sišli na sledećoj stanici", rekla je devojka.

Podsećamo, autobus gradskog prevoza sudario se juče sa putničkim automobilom u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, preko puta Ju biznis centra.

Prema informacijama očevidaca Hitna pomoć je na vreme bila na licu mesta i ukazala pomoć putnicima iz vozila.

Putničko vozilo je pančevačkih registarskih oznaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading