HOROR NA TASOSU! Beograđanin opisao kako se UTOPIO TINEJDŽER: Grčka izdala alarmantno upozorenje, nikako ne idite na ovih 6 plaža! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od Srba je svedočio dvostrukom utapanju na istoj plaži! Podelio svoje iskustvo

HOROR NA TASOSU! Beograđanin opisao kako se UTOPIO TINEJDŽER: Grčka izdala alarmantno upozorenje, nikako ne idite na ovih 6 plaža! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Svake godine naši turisti u Grčkoj prisustvuju bar jednom slučaju davljenja ili jezivom prizoru dok čoveka, pa čak i decu, odvlače talasi u dubinu. Ni ove godine nije ništa drugačije, te je jedan Beograđanin opisao kako je danas nastradao tinejdžer na Tasosu.

"Ljudi, čuvajte se velikih talasa. Danas 2 slučaja davljenja na Paradise beach, Tasos. Drugi slučaj nažalost fatalan, momak 16-17 godina", napisao je Beograđanin u popularnoj Fejsbuk grupi "Grčka info".

Sa talasima se jedva izbore i najiskusniji

Komentari su se odmah nizali. Mnogi turisti već se plaše jakih morskih struja i velikih talasa, a pojedini su imali traumatična iskustva iz Grčke.

"Nisam odličan plivač ali sam dobar. I baš na ovoj plaži, u plićaku od oko 40cm dubine, prvi put sam se uplašila vode. Koliko god sam mislila da sam blizu izlaska na suvo, toliko su me talasi poklapali. Ne stigneš vazduh da uzmeš. Sreća pa je suprug bio tu i izvukao me i na površinu i na obalu. Uopšte nisu za zezanje ti jaki talasi u plićaku", napisala je jedna naša turistkinja.

Na Instagram stranici "grckainfo" objavljeno je upozorenje na talase zbog pojačanog vetra, a naveden je i spisak plaža na kojima treba posebno obratiti pažnju. Među njima je i pomenuta plaža na Tasosu, gde je nastradao tinejdžer:

Posidi
Paradise na Tasosu
Sarti
Porto Katsiki na Lefkadi
Mirtos na Kefaloniji
Milos na Lefkadi

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading