CELA PLATA ZA DEČJI ROĐENDAN! Roditelji za dva sata proslave iskeširaju i 100.000 dinara!

Autor:

Vesti

30.07.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene prostora u rođendaonicama variraju u zavisnosti od lokacije

CELA PLATA ZA DEČJI ROĐENDAN! Roditelji za dva sata proslave iskeširaju i 100.000 dinara!

Foto: Republika

Proslava dečjih rođendana u rođendaonicama je postala sve popularnija i sve skuplja. Cene proslava kreću se od 30.000 dinara pa naviše, a mogu dostići i iznos od 100.000 dinara, u zavisnosti od toga šta je sve uključeno u cenu. U većini slučajeva, rođendani traju dva sata, a roditelji mogu da se opuste dok se deca zabavljaju uz animatore.

Ivana Z. je proslavu rođendana svog deteta organizovala na Štrandu, jer joj je to bilo najzgodnije s obzirom na lokaciju i prisustvo dece. Ona ističe da su vlasnici ugostiteljskih objekata često ne uračunavaju zakup, pa su se odlučili za drugačiji pristup, praveći torte i kiflice za decu, i na taj način uspeli da proslavu organizuju za nešto više od 30.000 dinara.

- Vеć godinama odlazim po dеčjim rođеndanima, i vеć znamo procеduru. Dođеmo na proslavu, uručimo poklon. Dok su dеca u rođеndaonici, gdе ih u vеćini slučajеva zabavljaju animatori, roditеlji sеdе u dеlu koji jе njima namеnjеn. Tu im jе na raspolaganju pićе i nеšto od kеtеringa. Nakon što sе dеca dobro izigraju, slеdi torta. Timе sе rođеndan i završi. Nijе kao u našе vrеmе, kada su rođеndani trajali satima, kada nijе bilo animatora, ali sada su vrеmеna drugačija, jеr su roditеlji optеrеćеni drugim obavеzama - kazala jе Ivana Z. koja jе dеtеtu proslavila rođеndan na Štrandu, jеr joj jе to bilo najzgodnijе, pošto živi na Limanu, a dеca su bila napolju.

Cene prostora u rođendaonicama variraju u zavisnosti od lokacije, pa se tokom letnjih meseci za dva sata može izdvojiti i do 20.000 dinara. Postoje i roditelji koji se odlučuju da rođendane proslave u dvorištima kuća, a moguća je i proslava u parkovima, uz dogovor sa nadležnim službama.


Pored zakupa prostora, roditelji mogu dodatno platiti ketering, animatore, pozorišne predstave, dolazak mađioničara, kao i dekoraciju prostora koja može koštati nekoliko hiljada dinara. Fotografisanje dečjih rođendana za dva sata košta 70 evra, plus 20 evra za svaki dodatni sat.

Za stariju decu postoji mogućnost proslave rođendana u laser rođendaonicama, gde učesnici pucaju jedni u druge, ali laserom. Takođe, postoje i igraonice opremljene računarima i video igricama, namenjene starijoj deci.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading