"GOSPOĐO, TU SU DECA!" Ne biste verovali šta ova žena radi pored dečjeg bazena u Beogradu - FUJ! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.07.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama

"GOSPOĐO, TU SU DECA!" Ne biste verovali šta ova žena radi pored dečjeg bazena u Beogradu - FUJ! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/RedBlueWhite

Tokom vrelih letnjih dana, mnogi Beograđani spas od visokih temperatura traže na javnim bazenima. Nažalost, takva mesta ponekad postaju scena neprikladnih radnji koje izazivaju zgražavanje javnosti.

Jedan takav incident zabeležio je Beograđanin, a snimak je brzo postao viralan. Na Instagram stranici "moj_beo_grad_" objavljen je video koji prikazuje stariju ženu kako se brije pored dečjeg bazena. Ova scena izazvala je burne reakcije korisnika društvenih mreža, koji su osudili ovakvo ponašanje u javnom prostoru.

Ovo nije prvi put da su posetioci bazena uhvaćeni u neprimerenim radnjama, ali ovakav slučaj pored dece posebno je zabrinjavajuć. Mnogim kupačima je ova situacija upala u oči, a Beograđanin, koji je i autor snimka, odlučio je da priđe ženi i upitao je da li je baš tu morala da se obrije.

"Gospođo, da li baš morate tu? Tu su deca!", rekao joj je. Žena je bila vidno iznenađena što joj je čovek prišao, a potom mu se izvinila, pokušavajući da se opravda. "Ali ja ne bacam tu u bazen", rekla je, da bi joj muškarac odmah odgovorio da i nije tako kako tvrdi. "Videli smo, zato smo i prišli", rekao joj je.

Iznenađenjima tu nije bio kraj. Naime, on je nešto kasnije napravio još jedan video snimak, na kojem se vidi kako se pomenuta žena sklonila do ograde, a potom tu nastavila da se brije. "Deca se kupaju, žena se brije i samo ulazi i ispira svoje dlake", naveo je ovaj čovek u opisu videa.

Ovaj incident je izazvao burnu raspravu na društvenim mrežama, gde su korisnici osudili takvo ponašanje i pozvali na veći nadzor i pravila ponašanja na javnim mestima poput bazena, posebno u prisustvu dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading