PALA VAŽNA ODLUKA VLADE! GRAĐANI, RADUJTE SE: Očekujte uplatu na svojim računima! Evo koja grupa ima pravo

Autor:

Vesti

25.07.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada je na današnjoj sednici donela poseban Zaključak, koji se odnosi na ovu grupu građana!

PALA VAŽNA ODLUKA VLADE! GRAĐANI, RADUJTE SE: Očekujte uplatu na svojim računima! Evo koja grupa ima pravo

Foto: shutterstock

Vlada odobrila sredstva za jednokratnu novčanu pomoć

Na današnjoj sednici, Vlada Srbije je usvojila Zaključak kojim se odobravaju sredstva za dodelu jednokratne novčane pomoći građanima čiji je životni standard izuzetno ugrožen. Ova pomoć će biti dostupna građanima koji žive na teritoriji gradova Kragujevca i Kraljeva, kao i na teritoriji opština Batočina i Knić. Ukupan iznos odobrenih sredstava iznosi 11.211.000 dinara, što će značajno doprineti poboljšanju materijalnog položaja ovih građana.

Uspostavljanje saradnje sa Gradom Gjumrijom iz Jermenije

Jedna od važnih odluka Vlade Srbije na današnjoj sednici jeste i donošenje Odluke o uspostavljanju saradnje između Grada Novog Sada, Republika Srbija i Grada Gjumrija, Republika Jermenija. Ova odluka predstavlja korak ka jačanju međunarodne saradnje i otvaranju mogućnosti za razmenu iskustava i znanja u oblastima kulture, turizma, obrazovanja, informacionih tehnologija, zaštite i očuvanja životne sredine, kao i u drugim oblastima od zajedničkog interesa.

Ove odluke Vlade Srbije pokazuju posvećenost poboljšanju životnih uslova građana, kako kroz pružanje direktnih finansijskih sredstava, tako i kroz jačanje međunarodne saradnje i razmenu iskustava. Očekuje se da će ove mere imati pozitivan uticaj na poboljšanje kvaliteta života u ovim regionima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading