NA VLASINI ULOVLJENA PRAVA ZVER OD 60 KILOGRAMA I PREKO DVA METRA: "Majstor" se slikao pored nje - dva puta ćete razmisliti da li ponovo u reku! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.07.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I najveći okeanski pecaroši bi se postideli pred ovim srpskim čudom.

NA VLASINI ULOVLJENA PRAVA ZVER OD 60 KILOGRAMA I PREKO DVA METRA: "Majstor" se slikao pored nje - dva puta ćete razmisliti da li ponovo u reku! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/srbiju_upoznaj/

Iz reke Vlasine je izvučena prava zver, nakon što je pecaroš Ivan Stamenković iz Vranja načinio pravi podvig, ulovivši ribu od preko 2 metra i 60 kilograma. 

Ivan se slikao pored svog "trofeja" iz nekoliko uglova i sasvim je jasno koliku je u stvari ribu upecao, a kako je savladao ovu neman, za sada će ostati misterija.

Fotografije koje je načinio brzo su obišle Srbiju, te su šokirani građani komentarisali ovaj ulov, neki doduše i kroz šalu.

- Kapitalac na Vlasini od preko 60kg i dužine 220cm... Majstor Ivan Stamenković iz Vranja - navodi se u objavi instagram stranice srbiju upoznaj! 

Podsećamo, otrovna riba "dragon fish" hara grčkim primorjem


Otrovna riba "dragon fish", poznata kao riba zmaj, prošle godine je prouzrokovala probleme duž grčkog primorja. Ova riba je posebno bila prisutna u Olimpijskoj regiji, ali se pojavila i u drugim krajevima. Njihov ubod izaziva nesnosan bol, a jedna žena iz Lazarevca imala je neugodno iskustvo nakon susreta sa ovim morskim stvorenjem, pri čemu je osetila jak bol i strahovala da će joj od bola otpasti nokti.

Turisti se žale na ugrize ribe koje otkidaju parče mesa

Na popularnoj stranici Grčka info, mnogobrojni turisti su izneli svoja iskustva sa ugrizima ribe, opisujući da ova otrovna riba "dragon fish" može da otkine parče mesa. U komentarima ispod objave nizali su se oni sa identičnim iskustvom, što ukazuje na ozbiljan problem sa kojim se turisti suočavaju prilikom posete grčkim plažama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading