NAJNOVIJE INFORMACIJE O FRCI NA EVZONIJU! Hitno se oglasio Seničić zbog problema na granici

Autor:

Vesti

21.07.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čekalo se oko dva sata

NAJNOVIJE INFORMACIJE O FRCI NA EVZONIJU! Hitno se oglasio Seničić zbog problema na granici

Foto: printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, problem na graničnom prelazu Evzoni je rešen i saobraćaj je krenuo normalno. Direktor Jute, Aleksandar Seničić, izjavio je danas da je dobio informacije od putnika o rešavanju problema sa sistemom na prelazu, koji je bio pao.

- Dobio sam nezvanične informacije od putnika da je saobraćaj krenuo da se odvija normalno. Čekalo se oko dva sata, ali su krenule gužve da se raščišćavaju. Na drugim prelazima se čeka oko sat vremena. Pokušavamo da dobijemo više informacija od kolega iz Grčke i nadam se da će biti u toku dana - rekao je Seničić za Tanjug.

Problem je nastao tokom noći, što je dovelo do gužvi u jutarnjim satima. Prethodno su turisti iz Srbije na Fejsbuk grupi "Grčka info" naveli da se na graničnom prelazu Evzoni čekalo tri i po sata, dok je na alternativnom prelazu Dorjan čekanje bilo oko sat vremena manje.

Očekuje se da će gužve na prelazima nastaviti da se raščišćavaju tokom dana, a dodatne informacije će biti dostupne čim stignu od kolega iz Grčke.

 

Granični prelazi

Postoji nekoliko glavnih graničnih prelaza između Srbije i Grčke:

Prelaz Evzoni (Kipi): Ovo je jedan od najprometnijih prelaza, smešten blizu mesta Kipi u Grčkoj, i povezuje Srbiju sa severnom Grčkom.

Prelaz Promachonas: Ovaj prelaz se nalazi blizu mesta Promachonas u Grčkoj i povezuje Srbiju sa severoistočnim delom Grčke.

Prelaz Dojran (Gevgelija): Ovaj prelaz se koristi za putovanja ka severnoj Grčkoj i povezuje Srbiju sa područjem Gevgelije u Severnoj Makedoniji, a odatle se može nastaviti prema Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading