"SAMO NEKA SE JAVI DA JE ŽIV, PA NEKA IDE" Majka nestalog Nišlije neutešna: Deca pitaju za tatu, rečeno im je da se izgubio u šumi, ali sve znaju!

Autor:

Vesti

09.07.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marica ističe da ne gubi nadu da će pronaći sina i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave.

"SAMO NEKA SE JAVI DA JE ŽIV, PA NEKA IDE" Majka nestalog Nišlije neutešna: Deca pitaju za tatu, rečeno im je da se izgubio u šumi, ali sve znaju!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Nestanak Milana Đorđevića (41) iz Niša, koji se dogodio 10. juna na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini kod Niške Banje, i dalje je tajna, a porodica ne gubi nadu da će ga pronaći. Četiri nedelje su prošle bez ikakvih vesti o Milana, uprkos intenzivnoj potrazi koju su sproveli policija, gorska služba spasavanja, Žandarmerija, planinari, porodica i prijatelji. Iako se činilo da nema ni traga ni glasa od Milana, vesti su konačno stigle.

Rodbina je odmah po pronalasku otkrila gde je Milan bio, ali detalji o njegovom boravku nisu odmah objavljeni. 


Majka nestalog Milana, Marica Đorđević, podelila je najnovije informacije iz potrage, izražavajući očaj i nadu da će se njen sin vratiti kući. Ona je istakla da je i dalje teško podnela nestanak svog sina, posebno kada vidi njegovu malu decu, koja ne znaju šta se desilo sa njihovim ocem.

- Žao nam je ove njegove dece. Oni bi trebalo za sedam dana da idu na more, sve je to bilo završeno. Deca pitaju, šta da im kažu: "Ne idemo." Ćute. Rečeno im je da se tata izgubio u šumi. Deca sve znaju, ali ništa ne pričaju. A mi smo poludeli. Strašno, strašno - priča Marica.

Marica ističe da ne gubi nadu da će pronaći sina i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave. Ona je podelila da porodica čeka rezultate veštačenja Milanovih telefona, nadajući se da će ti podaci doneti nove tragove koji će pomoći u pronalasku.

- Ništa ne znamo, moramo da smo spremni na sve. Nedajbože. Ali ne gubimo nadu da ćemo da ga nađemo. Da se samo javi da je živ, pa ako je nešto izabrao neka ide, pa šta drugo da kažem. Ako imaš 40 godina, ti ne možeš nikom da zabraniš ništa. Ali on ovo da je uradio svojevoljno? Ne znam, ne znam. Pa evo baš je jedna doktorka zvala koja mu je bila profesorka, ona ga dobro zna i baš kaže - to je bio dečko za pelcer. I dobar, i pametan, i vredan, i radan. Ma sve je radio kako treba i sve, sve, sve - kaže Marica u neverici zbog svega što se dešava.

Nestali Nišlija Milan Đorđević poslednji put je viđen 10. juna, oko 11.30, kada ga je snimila kamera sa jedne privatne kuće u Jelašnici. Nakon što se nije javljao na telefon, porodica je pronašla njegov automobil ispred Planinarskog doma na izletištu Bojanine vode, gde mu se gubi svaki trag. Policija i dalje pokušava da rasvetli misteriju šta se dešavalo sa Milanom od podneva do 18 časova, kada je pronađen njegov automobil. 

- Ništa, ništa, ništa. Ma i na poslu kažu da je bio super, da je na vreme davao sve izveštaje, da je sve dobro radio. Zadovoljni su bili njime. Ne znam, ovo je strašno, ovo je toliko neki... Ne znam, ovo je kao da sam gledala film, ne bih verovala.bože da čujemo nešto. Tražimo ga i dalje, ako neko nešto čuje, neka se javi – apeluje majka nestalog Nišlije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading