POKRADEN OTAC PREDRAG POPOVIĆ USRED BELA DANA: Omiljeni sveštenik procedio samo jedno: "Ovo je neizdrživo1"

Autor:

Vesti

08.07.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da je imovina oca Predraga meta lopova.

POKRADEN OTAC PREDRAG POPOVIĆ USRED BELA DANA: Omiljeni sveštenik procedio samo jedno: "Ovo je neizdrživo1"

Foto: youtube

Otac Predrag Popović, sveštenik koji je nedavno bio žrtva pljačke u svom stanu, ponovo se našao na udaru lopova, ovog puta na zasadu borovnica. U video snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, Popović je opisao kako je lopov uspeo da preskoči visoku ogradu sa bodljikavom žicom i upadne u borovnjak, pokušavajući da provali u kućicu sa opremom.

Lopovluk usred dana

Sveštenik je izrazio zaprepašćenje činjenicom da su pljačke postale učestale čak i usred dana, dok su radnici bili prisutni na njivi. Istakao je da su vikendice, kućice za navodnjavanje i pumpe za vodu postale meta lopova, te da je situacija postala nepodnošljiva.

Zajednička borba komšija

Popović je istakao da se organizovao zajedno sa komšijama kako bi pronašli lopova. Naglasio je da je neophodno organizovati komšijske patrole kako bi se zaštitila imovina i očuvala bezbednost u zajednici.

Emotivna reakcija

Uz izražavanje zahvalnosti što su na vreme otkrili pokušaj pljačke, sveštenik je istakao kako su deca i porodica ponovo prošli kroz traumatično iskustvo. Deca su se uplašila i stresirala, a porodica se suočava sa ponovnim emotivnim iskušenjima. Popović je naglasio da su odlučili da se sami organizuju i da nisu kontaktirali policiju, već su se oslonili na solidarnost i zajedničku akciju komšiluka.

Situacija u kojoj se našao otac Predrag Popović predstavlja samo jedan od mnogih slučajeva pljački i provale koji su zabeleženi u poslednje vreme. Sveštenik je pozvao na zajedničku borbu protiv ovakvih incidenata kako bi se očuvala sigurnost i mir u zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading