VEST KOJU JE CELA SRBIJA ČEKALA! Žandarm koji je ranjen u terorističkom napadu ispred ambasade Izraela DANAS IZLAZI IZ BOLNICE!

Autor:

Vesti

08.07.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekaće ga Ivica Dačić.

VEST KOJU JE CELA SRBIJA ČEKALA! Žandarm koji je ranjen u terorističkom napadu ispred ambasade Izraela DANAS IZLAZI IZ BOLNICE!

Foto: Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće dočeku povređenog žandarma Miloša Jevremovića koji danas izlazi iz bolnice.

Doček je zakazan za 11.30 časova u Odredu Žandarmerije u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je 29. juna u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, koji je okarakterisan kao teroristički akt, kada je pogođen samostrelom u vrat.

Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novi Pazar.

Jevremović je u samoodbrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je ranije da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan.

Zvaničnici i stručnjaci smatraju da je pribranost žandarma sprečila mnogo veći napad koji je Miloš potencijalno spremao nakon "tihog ubistva".

Ekipa Republike razgovarala je s roditeljima teroriste nekoliko dana nakon napada, a neutešni roditelji zapitkivali su u kakvom je stanju ranjeni policajac.

Sve smo pokušali što smo mogli i znali da spasemo sina jedinca. Borili smo se svim silama. Nismo uspeli i sada smo roditelji ubijenog teroriste. S tim moramo da živimo, iako nemamo razloga za život - rekla je njegova majka Biljana i dodala:

Ostali su siročići, dvoje dece, unuk koji će sad godinu i nerođena beba, o njima neprestano mislim. Sumnjam da im majka ima takođe pogrešna razmišljanja. Trebalo je Miloš nas da ubije, pa to da radi što su ga naučili pogrešni ljudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading