NESTAO STEVAN (34) U GRČKOJ! Otišao sa kolegom na Kefaloniju, od četvrtka se ne javlja porodici - TELEFON MU JE DVA DANA NEDOSTUPAN! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.06.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinuta sestra moli za bilo kakvu informaciju!

NESTAO STEVAN (34) U GRČKOJ! Otišao sa kolegom na Kefaloniju, od četvrtka se ne javlja porodici - TELEFON MU JE DVA DANA NEDOSTUPAN! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

hronika

Stevan Đošić (34) iz Beograda otišao je u četvrtak na Kefaloniju sa prijateljem i od tada se nije javio porodici. 

Kako za Republiku kaže zabrinuta sestra, njemu već dva dana telefon nije dostupan, a poslednji zabeležen signal mobilnog telefona bio je kod plaže Markis Gialos. 

Foto: Privatna arhiva

Signal telefona

- On je od četvrtka tamo, a trebalo bi da se vrati letom sutra u Beograd. Meni je sve to čudno, jer da je izgubio telefon ili ima neki drugi problem, javio bi se do sada na neki drugi način. Pošto bi sutra trebalo da sleti, sigurno bi se snašao, da nam javi da ga sačekamo - kaže za naš portal njegova sestra Danica.

U Grčku je Stevan otišao preko jedne poznate agencije, ali, kako Danica kaže, agencija nedeljom ne radi, kao ni ambasada.

- Otišao je na letovanje sa drugom. Ono što ja zam je da su imali dogovor da motorom obilaze plaže. Ja ne zna ko je taj prijatelj, to je neki njegov kolega sa posla koga ja nikada nisam upoznala - dodala je.

Ona je slučaj prijavila i sprskoj policiji, ali apeluje na sve ljude da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave na 0643083872.

Turisti sve češće nestaju u Grčkoj!

Republika je već pisala o seriji nestanka turista, među kojima ima i srpskih državljana. Sve je počelo je nakon što je poznati TV voditelj i lekar Majkl Mozli (67) nestao dok je sa porodicom letovao na ostrvu Simi.

Policija je odmah pokrenula veliku potragu za njim, a nakon nekoliko dana njegovo telo je pronađeno. Nakon njega nestao je i jedan Holanđanin, Francuz, Amerikanac... 

Grčka policija još uvek traga za tri osobe. Jedan od njih je Erik Albert Kalibet (59) iz SAD koji je sredinom juna nestao na ostrvu Amorgos. 

Policija od juna traga i za dve Francuskinje, koje su nestale na ostrvu Sikinos.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading