PLATIŠ PAPRENO ULAZNICU, A TROVANJE DOBIJEŠ GRATIS! "Petrolend" godinama "dere" posetioce, ZA ISTE PARE KOMOTNO MOŽE DA SE ODE NA MORE! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.06.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akva park za one sa "dubokim džepom".

PLATIŠ PAPRENO ULAZNICU, A TROVANJE DOBIJEŠ GRATIS! "Petrolend" godinama "dere" posetioce, ZA ISTE PARE KOMOTNO MOŽE DA SE ODE NA MORE! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/aquaparkpetroland

Za nepune dve godine u popularnom akva parku "Petrolend" u Bačkom Petrovcu dva puta se dogodilo da se posetioci, i to češće deca, otruju. Krajem jula 2022. godine dvadesetak dece potražilo je pomoć lekara nakon boravka u bazenima ovog objekta.

Deca su imala simptome iritacije očiju i kože prekomernom dozom hlora, neka su kašljala, a bilo je onih sa mučninom i glavoboljom. 

Ista situacija ponovila se juče, a u Dečijoj bolnici u Novom Sadu zbog simptoma trovanja zadržano je petoro dece, dok je jedno, sa blažim simptomima, otpušteno na kućno lečenje.

Jeftinije na moru!

"Petrolend" inače važi za veoma posećeno, popularno i atraktivno mesto za letnji odmor u Srbiji, mada nije za svačiji džep.

Ukoliko pogledate cene ulaznica, verovatno ćete razmisliti da li ćete uopšte posetiti ovaj akva park. Naročito, ako uzmete u obzir da uz ulaznicu gratis dobijate i trovanje.

Elem, za sezonsku kartu odrasli u "Petrolendu" moraju da izdvoje 11.490 dinara, dok za istu kartu penzioneri, studenti i đaci plaćaju 9.990 dinara. Deca visine od 110 - 140 cm plaćaju 7.990 dinara kartu za sezonu.

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Aktuelne cene u Petrolendu

Ukoliko želite da platite kartu za samo jedan dan, odrasle će to stajati 1.490 dinara, stariju decu, penzionere i studente 1.290 dinara, a mlađu decu 950 dinara. Porodične karte uključuju dva roditelja i jedno dete i ona je 3.690 dinara, dok se za ostalu decu doplaćuje još 850 dinara, što u prevodu znači da jedna četvoročlana porodica mora nešto više od 4.500 dinara.

Foto: PRINTSCREEN

Aktuelne cene u Petrolendu

Sve cene u Wellnes&spa delu značajno su veće.

 

Foto: PRINTSCREEN

Aktuelne cene u Petrolendu

 

Godinama astronomske cene, a ljudi nezadovoljni!

Ako i malo zagrebete po površini, videćete da njihovi posetioci godinama ostavljaju negativne recenzije. Najčešće se žale na astronomske cene

Te jake cene su već godinama unazad. Kada se uzme u obzir da se mora nešto i prezalogajiti, jer ako neko i odluči da priušti sebi to zadovoljstvo, on ne dolazi na 2-3 sata, a od tih bazenskih aktivnosti se još posebno ogladni. Još pre pet - šest godina, ulaz i skromniji ručak nas roditelje sa dvoje dece izašao je između pet i šest hiljada. Bili tada i više nikada - napisala je ranije jedna Marina na njihovoj Fejsbuk stranici.

- Užas, za dve posete petočlane porodice možemo 7 dana na more. I još ne sme ništa da se nosi od hrane. Strašn, nemam reči. Hvala, ali ne hvala - utisak je jedne Monike, takođe sa njihove zvanične stranice.

"Petrolend" se ne oglašava

Republika je odmah nakon saznanja da se nekoliko dece otrovalo u ovom akva parku poslala pitanja, na koja "Petrolend" do ovog trenutka nije odgovorio.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading