"SUMNJAMO NA NAJGORE..." Od baka Radmile iz Pirota ni traga ni glasa već tri dana - DANAS SE PRETRAŽUJE I NIŠAVA!

Autor:

Vesti

26.06.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za baka Radmilom!

"SUMNJAMO NA NAJGORE..." Od baka Radmile iz Pirota ni traga ni glasa već tri dana - DANAS SE PRETRAŽUJE I NIŠAVA!

Foto: Printscreen/društvene mreže

Od ponedeljka nema nikakvih vesti o baki Radmili Mijalković (87) iz Pirota koja je nestala nakon što je napustila svoju kuću u 19:45. Potraga za njom je još uvek u toku, a njen sin je rekao da će se danas pretraživati i reka Nišava.

Baka Radmila se otežano kreće uz pomoć metalnog štapa, a njen sin naglašava da ona nije dementna, suprotno tvrdnjama nekih ljudi.

- U toku je potraga i ja sam u stralnom kontaktu sa policijom. Pripremamo pretragu reke Nišave od Pirota nizvodno do fabrike, da vidimo da nije u reci - kaže sin za Telegraf.rs

Jedan detalj koji nam je njen sin ispričao probudio je nove sumnje u istrazi.

Moja majka je bila žrtva pljačke pre mesec dana kada joj je skinuta torbica sa vrata u kojoj je bilo između 50.000 i 60.000 dinara. Istraga koja je u toku utvrdiće da li su ova dva slučaja povezana ili nisu - dodao je on.

Kako je dodao, tragovi postoje. Javili su se svedoci koji tvrde da su je videli i razgovarali sa njom.

- Pojavili su se svedoci koji znaju gde je prošla i kažu da je razgovarala sa ljudima. Poslednji put je viđena u Ulici Momčila Milutinovića - kaže on koji dodaje da nije nimalo optimističan kada je ishod potrage za njegovom majkom u pitanju.

- Ovo je kao traženje igle u plastu sena. Ne verujem da je živa, jer ona nije taj tip osobe koja bi izašla i nestala. Mislim da nije živa. Nadam se da ćemo je pronaći - zaključio je on.

Podsetimo, Radmila Mijalković (87) iz Pirota nestala je u ponedeljak i od tada joj se gubi svaki trag. Njena porodica moli stanovnike Pirota i okolnih mesta da, ukoliko vide baka Radmilu, obaveste na broj telefona 065/8665968 ili kontaktiraju Policijsku upravu Pirot.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading