NAVIJAO ZA SRBIJU, PA POSLE ISPADANJA SA EVROPSKOG PRVENSTVA URADIO OVO! Neverovatan snimak kruži internetom - zbog reprezentacije STRADAO TELEVIZOR! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači razočarani i besni!

NAVIJAO ZA SRBIJU, PA POSLE ISPADANJA SA EVROPSKOG PRVENSTVA URADIO OVO! Neverovatan snimak kruži internetom - zbog reprezentacije STRADAO TELEVIZOR! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu Evropskog prvenstva 2024. godine, nakon što su odigrali nerešeno 0:0 sa reperezentacijom Danske u poslednjem meču grupne faze. 

Nakon remija, Danska se plasirala u osminu finala, a naši reprezentativci završili su učešće nakon dramatičnog meča u Minhenu.

Fudbaleri Srbije imali su veliku podršku kako sa tribina minhenskog stadiona, tako i od navijača kraj malih ekrana. Jedan snimak, ipak, izdvojio se u moru video snimaka podrške "orlovima".

Na njemu se vidi muškarac koji je navodno nakon ovog meča, razočaran ispadanjem našem reprezentacije, izbacio televizor na ulicu.

 

 

Navijači bacali čaše na teren

Podsećamo, reprezentativci su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka otišli da pozdrave navijače, a tako su ih dočekale, može se reći haotične scene. 

Umesto srdačnog dočeka, igrače su dočekali zvižduci, psovke i uvrede. Kako bi stvari bile gore, neki navijači su bacali čaše piva i različite predmete na igrače. Situacija je bila prilično neprijatna.

Nerešen rezultat 0:0 između fudbalskih reprezentacija Srbije i Danske u odlučujućoj utakmici grupe C na Evropskom prvenstvu označio je kraj svih nadanja za naš nacionalni tim. U međuvremenu, Engleska, Danska i Slovenija su obezbedile svoja mesta u nokaut fazi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading