ŠOKANTNO! MRAČNA TAJNA SKRIVANA DECENIJAMA: Poznate kompanije radile za Hitlera - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon Astro dodatak!

Autor:

Vesti

24.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ŠOKANTNO! MRAČNA TAJNA SKRIVANA DECENIJAMA: Poznate kompanije radile za Hitlera - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon Astro dodatak!

Foto: Profimedia

Adolf Hitler

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 24. juna donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista, na poklon dodatak - ASTRO.

 

VUČIĆ NA DANU POLICIJE: SPREMNI ZA SVAKI SCENARIO

Moramo biti dobro pripremljeni za svaki mogući scenario, da pratimo događaje u svetu i gde se u svemu tome nalazi naša Srbija. Živimo u svetu u kojem nema sigurnosti, nema stabilnosti i nemoguće je sagledati s lakoćom šta je to što će se zbivati već do kraja godine, a kamoli planirati mnogo toga za budućnost, istakao je juče na svečanosti povodom dana MUP i policije predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ŠOKANTNO! MRAČNA TAJNA SKRIVANA DECENIJAMA: KOKA-KOLA, NESTLE, FORD I HUGO BOS RADILI ZA HITLERA! Fanta namenski napravljena za tržište Trećeg rajha

Činjenica je da su s nacističkim režimom Adolfa Hitlera sarađivale i sklapale sporazume mnoge države, ali se isto odnosi i na moćne zapadne kompanije od kojih većina i dan-danas vedri i oblači planetom.

Hrvatski Index objavio je opširan tekst o ovom fenomenu koji je decenijama skrivan. 

PITBUL (44) NAĐEN MRTAV U ĆELIJI: UBICA LUKINOG BRATA UMRO U ZATVORU

Saša Cvetanović (44), zvani Pitbul, koji je pravosnažno osuđen na 35 godina zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, preminuo je u KPZ Beograd, u kom je služio kaznu.

Saša Cvetanović je preminuo samo sedam dana posle presude Ratku Koljenšiću, u Crnoj Gori osuđenom na 30 godina zatvora jer mu je pomagao u ubistvu Nikole Bojovića. U obrazloženju presude stoji da je video-nadzor kamera potvrdio da su se sreli Koljenšić i Cvetanović i da je Koljenšić pokretom ruke dao znak kuda će da naiđe Nikola Bojović.

 

NEVREME OPUSTOŠILO DEO ZAPADNE SRBIJE: POLOMIO VETAR GRANE

Apokaliptične slike viđene su u subotu uveče na području zapadne Srbije, gde je nevreme praćeno gradom veličine oraha napravila ogromnu materijalnu štetu.

Jedna od najteže pogođenih je opština Osečina, gde ni najstariji meštani ne pamte ovakvu katastrofu. Najteže su stradali sela Osečina, Tuđin i Sirdija.

ZAJEDNO NA ODMOR: JK NA MORU S KOŠARKAŠEM

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme se viđa s košarkašem Nikolom Jovanovićem, s kojim je navodno još uvek zakoniti suprug Duško Tošić zatekao u vili sporne noći kada je izbio incident, posle čega je fudbaleru zabranjen prilazak pevačici, međutim, u međuvremenu je došlo do ponovnog susreta supružnika, ali samo u prolazu, a sada smo došli do informacija da Karli planira zajednički odmor sa šesnaest godina mlađim sportistom.

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 24 jun 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading