REPUBLIKA DRUGI MEDIJSKI KANAL NA TIK TOKU U SRBIJI! 10 MILIONA LAJKOVA NA "REPUBLIKA TV"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.06.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže našeg portala su jedne od najpopularnijih u Srbiji i regionu, a naš glavni kanal na TikToku je drugi medijski kanal na toj mreži u našoj zemlji!

REPUBLIKA DRUGI MEDIJSKI KANAL NA TIK TOKU U SRBIJI! 10 MILIONA LAJKOVA NA "REPUBLIKA TV"! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Kanal na TikToku Republikatv ima zavidnih 10 miliona lajkova i 115,2 hiljade pratilaca! Imajte u vidu da je ovaj kanal u avgustu slavi svoj tek drugi rođendan i da je za tako kratak period ostvario toliku popularnost. Tome svedoči najekskluzivniji i najkvalitetniji sadržaj koji naš tim deli sa vama.

 

 

To svakako nije jedini kanal preko kog se informišete; Republikasport je tu da vas obaveštava o najnovijim dešavanjima iz sveta sporta, sa neverovatnih 14,1 hiljada pratilaca i 1,3 miliona lajkova, ovaj kanal, osnovan 21. decembra 2023, je munjevito prikupio ovoliki broj obožavatelja.

 

 

U februaru smo započeli i ostvarivanje želja ljubitelja sportova, ali ovog puta onih koji prate niže lige, te otuda i kanal Nizelige5 sa do sada ostvarenih 2763 pratilaca i 101,7 hiljada lajkova!

 

 

Prvog marta osnovan je Republika_ news, preko koga dobijate prvi najnovije informacije iz Srbije, regiona i sveta, a fantastičnih 4,444 pratilaca i 96.000 lajkova svedoči o kakvom se kanalu radi!

 

@republika_news Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su se venčali u uniformi što je oduševilo ljude širom Srbije. #srbija #mup #ministarstvounutrasnjihposlova #policija #republika #republikanews ♬ original sound - Republika News

 

Istog dana, vesti iz hronike su svoje mesto pronašle na kanalu Podzemlje.republika! 24,1 hiljada pratilaca i 727 hiljada lajkova jasno govori šta čitaoci "Republike" misle o našim vestima iz hronike.

 

 

Poslednji, ali ne manje bitan, jeste Religija.republika, naš je najmlađi kanal, star svega 10 dana, ali ipak sa zavidnih 2,12 hiljada pratilaca i 6,764 hiljada lajkova.

 

 

Ne zaboravimo naše profile na instagram-u i facebook-u, gde godinama unazad verna publika prati najnovija dešavanja i informiše se, kao i uvek, prva u Srbiji!

Hvala vam na poverenju!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading