"PITAM SE ŠTA BI BILO DA SU DECA BILA UNUTRA?" Andrei iz Ripnja na rođendan izgorela kuća, evo kako možete da pomognete (FOTO)

Autor:

Vesti

21.06.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea moli sve ljude dobrog srca da im pomognu da ponovo imaju svoj krov nad glavom

"PITAM SE ŠTA BI BILO DA SU DECA BILA UNUTRA?" Andrei iz Ripnja na rođendan izgorela kuća, evo kako možete da pomognete (FOTO)

Foto: Instagram.com/andreabertova

Porodica Andree Baković iz Prnjavora kod Ripnja ostala je bez krova nad glavom nakon stravičnog požara koji se dogodio 15. juna ove godine, baš na Andrein rođendan.

Naime, požar je izbio na krovu, tačnije na metalnom stubu na kom se nalaze kablovi, a potom je zahvatio i stepenice.

Andrea za Republiku navodi da u trenutku izbijanja požara kod kuće nije bio niko, osim dva psa, te da su ih o svemu obavestile komšije.

- Bila sam na proslavi svog rođendana sa porodicom, kada je moju majku pozvao komšija i rekao da nam gori kuća. Imamo pse i 15 mačaka, ali su u tom trenutku samo dva psa bila unutra. Brzo smo otišli do kuće. Dok smo se približavali, videla sam dim, ali sam pomislila da ljudi pale seno. Međutim, onda sam videla da nam kuća gori - napominje ona.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Naša sagovornica ističe da su ona i suprug uspeli da ugase vatru, a da su potom stigle vatrogasne ekipe. Dodaje da problema sa strujom imaju duže vremena.

Takođe, plaši se onoga što je moglo da se dogodi da je u trenutku požara u kući bilo njeno dvoje dece, dečak Milija (6) i devojčica Matea (3).

- Srećom, niko nije povređen, uspeli smo i pse da izvučemo na sigurno. U pitanju je materijalna šteta, ali razmišljam šta bi bilo da su mi u kući bila deca i da su nastradala, ko bi bio odgovoran? - pita se Andrea.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Ističe da su sada kod zeta u privremenom smeštaju, njih osmoro i životinje i moli sve ljude dobrog srca da im pomognu da ponovo imaju svoj krov nad glavom.

KAKO DA POMOGNETE:

Raiffeisen banka ad Beograd

Andrea Baković

Dinarski račun: 265-0000006751892-65

Uplate iz inostranstva:

SWIFT (BIC): RZBSRSBG
NAME: Raiffeisen banka ad Beograd
IBAN: RS35265050000063663457

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading