17 GODINA KAKO GRAĐANI JAGODINE I GRAĐANI IZ CELE SRBIJE SA PALMOM PUTUJU U NEKU DRŽAVU

Autor:

Vesti

19.06.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna prelepa tradicija.

17 GODINA KAKO GRAĐANI JAGODINE I GRAĐANI IZ CELE SRBIJE SA PALMOM PUTUJU U NEKU DRŽAVU

Foto: Foto Grad Jagodina

Zanimljivosti

Delegacija od 310 članova u organizaciji Skupštine grada Jagodine, koju predvodi Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik, predsednik SG Jagodina otputovala je sinoć za Grčku. 

Delegaciju čini 92% Jagodinaca i to: lekari, zdravstveni radnici, prosvetni radnici, vaspitači, poljoprivrednici, predstavnici raznih udruženja, udruženje Slatki osmeh-proizvođači kolača, privrednici, sportisti, studenti i penzioneri koji će boraviti 5 dana u grčkom letovalištu Agia Triada. 

Republika

Foto: Foto Grad Jagodina

 

Sredstva za ovo putovanje obezbeđena su od donatora i nijedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada. Jedan od donatora bila je i Jedinstvena Srbija od sredstava koja ova stranka dobija na osnovu 5 poslanika u Parlamentu Srbije. 

Ovo je sedamnaesta  godina da građani Jagodine i cele Srbije u organizaciji Skupštine grada Jagodine odlaze u neku državu. Do sada je kao deo delegacije u neku od država putovalo više od 60.000 ljudi i to u  Austriju, Grčku, Nemačku, Francusku, Rusiju, Egipat, Bugarsku, Italiju, Belorusiju, Tursku, Rumuniju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading