JEZIV SNIMAK IZ ĆUPRIJE! Snimljen udar groma u kuću, munja "razdanila" ceo grad! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema slobodnoj proceni, grom je udario u porodičnu kuću u Ulici cara Lazara, piše na Instagram stranici Ćuprija.net.

JEZIV SNIMAK IZ ĆUPRIJE! Snimljen udar groma u kuću, munja "razdanila" ceo grad! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/cuprija_netи192_rs

Neverovatan snimak napravljen je večeras u Ćupriji tokom nevremena. Naime, neko je uspeo da snimi udar groma.

- Jaka grmljavina i udar groma zabeleženi su večeras u Ćupriji. Prema slobodnoj proceni, grom je udario u porodičnu kuću u Ulici cara Lazara. Stanje objekte i procena eventualne štete nisu poznati - piše na Instagram stranici Ćuprija.net.

Inače, jak i krupan grad tokom popodnevnih sati pogodio je i deo Zlatibora i okolna sela.

- Usred vožnje na magistralnom putu uhvatila nas jaka kiša koja je odmah prešla u grad. Počeo je da tuče po automobilu toliko jako da smo morali da se sklonimo sa kolovoza na sigurno - kazao je za RINU Miloš Ristić koji se zatekao u svom autu tokom snažnog nevremena.

On je dodao, da grad koji ga je zadesio, načinio štetu na vozilu u vidu ulubljenja na krovu i haubi.

Nevreme ponovo nije zaobišlo ni poljoprivrednike ovog kraja, jer je u pogođenim selima pričinjena šteta na zasadima voća i povrća.

Sutra se očekuje promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima u većem delu zemlje. Ipak, u zapadnim, centralnim i južnim predelima moguć je lokalni razvoj oblačnosti, praćen kratkotrajnom kišom ili pljuskom uz grmljavinu. Vetar će biti slab, severni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 15 do 20, dok se najviše temperature očekuju od 30 do 33 stepena Celzijusa.

Od utorka, očekuje se pretežno sunčano i izuzetno toplo vreme u celoj Srbiji, sa dnevnim maksimumima od 31 do 35 stepeni Celzijusa. Već od srede, temperature će prelaziti 35 stepeni, a u urbanim sredinama se očekuju tropske noći.
 

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading