NESTALA ROSA MARINOVIĆ IZ FUTOGA! Porodica moli za pomoć, ali i upozorava na jednu važnu stvar!

Autor:

Vesti

07.06.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica ističe da je dementna.

NESTALA ROSA MARINOVIĆ IZ FUTOGA! Porodica moli za pomoć, ali i upozorava na jednu važnu stvar!

Foto: Facebook

Rosa Marinović

Sedamdesetosmogodišnja Rosa Marinović iz Futoga nestala je u ovom gradu i policija intenzivno traga za njom.

Rosa Marinović je poslednji put viđеna u Krajiškoj ulici.

Žena je visoka oko 160 centimetara, ima polusedu kosu i bila je u crnoj odeći. Porodica ističe da je dementna.

Ukoliko vidite ženu sa fotografije možete javiti najbližoj policijskoj stanici.

Šta raditi ukoliko neko nestane!?

Ako je osoba nestala, važno je odmah poduzeti određene korake kako biste prijavili nestanak i započeli istragu. Evo koraka koje možete poduzeti:

Kontaktirajte lokalnu policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili hitne službe i prijavite nestanak osobe. Pružite im što više informacija o nestaloj osobi, uključujući ime, dob, fizički opis, posljednje poznato mjesto i vrijeme kada je viđena.

Pripremite informacije: Pripremite sve informacije koje imate o nestaloj osobi, uključujući fotografije, medicinske informacije (ako je primjenjivo), kontakt informacije bližnjih i bilo kakve druge korisne detalje koji bi mogli pomoći u potrazi.

Potražite svedoke: Ako je moguće, potražite svjedoke koji su možda videli nestalu osobu ili imaju informacije o njenom kretanju.

Proverite okolne lokacije: Ako imate saznanja o područjima koja je nestala osoba često posećivala, proverite ta mjesta ili mesto gde je posljednji put viđena.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama kako biste proširili svest i možda dobili korisne informacije od ljudi koji su videli ili čuli nešto.

Saradnja s policijom: Surađujte s policijom tokom istrage i pružite im sve potrebne informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale osobe.

Kontaktirajte organizacije za pomoć u potrazi: U nekim slučajevima, organizacije za potragu ili dobrovoljci mogu pružiti dodatnu pomoć u potrazi za nestalom osobom.

Održavajte komunikaciju: Održavajte redovnu komunikaciju s policijom i budite spremni sarađivati s njima sve dok nestala osoba ne bude pronađena.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading