DA LI PERETE VAŠE NOKTE? Ovo pitanje pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama!

Autor:

Vesti

01.06.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je onih koji su bili u čudu...

DA LI PERETE VAŠE NOKTE? Ovo pitanje pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama!

Foto: pixabay.com

Na društvenim mrežama nedavno se pokrenula žučna rasprava o higijeni noktiju, nakon što se pojavio video-snimak na TikToku koji je izazvao niz reakcija. Devojka u videu iznosi svoje mišljenje o pranju noktiju, ističući da je to osnovna kultura zbog prljavštine koja se skuplja ispod noktiju. Takođe, pominje i zanimljivu tehniku koju koristi njena baka - pranje noktiju četkicom, što je izazvalo dodatnu pažnju korisnika društvenih mreža.



Reakcije korisnika na društvenim mrežama

Nakon objave spornog videa, korisnici su burno reagovali, iznoseći svoje stavove o higijeni noktiju. Dok jedni smatraju da je pranje noktiju neophodno, posebno ako su duži, drugi ističu da skraćivanje noktiju čini pranje nepotrebnim. Interesantno je da je jedna korisnica istakla da pranje noktiju treba da bude deo pranja ruku, bez obzira na dužinu noktiju, dok je druga naglasila da bi osobe sa nadogradnjama trebalo da posebno vode računa o higijeni noktiju.

Stavovi o pranju noktiju

Stavovi o pranju noktiju su raznoliki - dok jedni smatraju da je to deo osnovne higijene, drugi ističu da je skraćivanje noktiju dovoljno za održavanje čistoće. Međutim, većina saglasno zaključuje da je ova tema izazvala burnu reakciju na društvenim mrežama, pokazujući da postoji raznolikost stavova o pranju noktiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading