POMOZITE MALIŠANIMA KOJI SU POBEDILI RAK, ALI I ONIMA KOJI SE JOŠ LEČE! Dođite na humanitarnu utakmicu "Kosača raka" i "Tima poznatih" i dajte im šansu za život!

Autor:

Vesti

31.05.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U timu poznatih ličnosti zaigraće: Andreja Kuzmanović kao golman tima, Veljko Ražnatović, Marko Nikolić, Mari Mari, Bojana Mašković, Bojan Marović, Žarko Stepanov i još mnogo drugih glumaca, pevača, pisaca, sportista.

POMOZITE MALIŠANIMA KOJI SU POBEDILI RAK, ALI I ONIMA KOJI SE JOŠ LEČE! Dođite na humanitarnu utakmicu "Kosača raka"  i "Tima poznatih" i dajte im šansu za život!

Foto: Ivona Zlatanov

Udruženje “Uvek sa Decom” i Udruženje “Biserno Srce” pozivaju vas na prvu humanitarnu utakmicu 15. juna sa početkom u 17 h.

Republika

Foto: Ivona Zlatanov

Humanitarna utakmica za lečenje dece obolele od raka

 

Utakmica će biti odigrana na Fudbalskom Stadionu FK Radnički - Novi Beograd. Cilj ove utakmice je podrška I briga deci koji su na lečenju i svima onima koji su završili lečenje.

U utakmici će snage odmeriti tim "Kosači raka"- mladi koji su izlečeni od raka, protiv tima poznatih ličnosti. U timu poznatih ličnosti zaigraće: Andreja Kuzmanović kao golman tima, Veljko Ražnatović, Marko Nikolić, Mari Mari, Bojana Mašković, Bojan Marović, Žarko Stepanov i još mnogo drugih glumaca, pevača, pisaca, sportista.

Republika

Foto: Ivona Zlatanov

Humanitarna utakmica za lečenje dece obolele od raka

 

Cena ulaznice je 500 dinara . Karte je moguće kupiti preko računa udruženja ili na dan utakmice na stadionu. Sav prihod je namenjen pružanju podrške deci – mladima lečenim od raka.

Republika

Foto: Ivona Zlatanov

Humanitarna utakmica za lečenje dece obolele od raka

 

- Podrška deci koja se leče od malignih bolesti ne završava se po izlasku iz bolnice. Jednako je potrebna pomoć i nakon završetka lečenja. Iz toga razloga vas od srca pozivamo da nam se 15.juna od 17h pridružite na stadionu FK Radnički i da zajedno ovim divnim mladim, jakim  hrabrim ljudima damo podršku. Dođite da se družimo - pozvala je Mileva Ličina, izvršna direktorka Udruženja Uvek sa Decom.

Bonus video

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading