DVOJE MLADIH IZGUBILO ŽIVOT NA PROSLAVI MATURE U SRBIJI PROŠLE GODINE: MUP poslao važnu poruku!

Autor:

Vesti

30.05.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaji koji su se desili tokom prošlogodišnjih maturskih proslava služe kao snažna opomena mladima.

DVOJE MLADIH IZGUBILO ŽIVOT NA PROSLAVI MATURE U SRBIJI PROŠLE GODINE: MUP poslao važnu poruku!

Foto: Wikipedia

Uskoro počinju proslave mature, događaji koji bi trebalo da ostanu urezani u sećanju mladih kao jedne od najlepših uspomena. Međutim, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) je tim povodom uputilo važnu poruku o odgovornom ponašanju mladih.

- Sa maturom ulazite u svet odraslih. Ne dozvolite da vam prvi koraci u tom svetu ostave ožiljke i loše uspomene. Budite odgovorni! Vaša bezbednost je na prvom mestu - poručuju iz MUP-a.

 

 

Ova poruka ima posebnu težinu, imajući u vidu da su tokom prošlogodišnjih maturskih proslava dvoje mladih izgubilo život.

Tragični događaji koji su se desili tokom prošlogodišnjih maturskih proslava služe kao snažna opomena mladima. Gubitak dva mlada života je podsetnik na važnost pažljivog i odgovornog ponašanja u ovakvim situacijama. MUP apeluje na mlade da pažljivo razmisle pre nego što preduzmu bilo kakve rizične korake tokom proslava mature.

Poruka MUP-a predstavlja poziv na odgovornost mladima koji će uskoro zakoračiti u svet odraslih. Uzbuđenje i euforija koje prate maturske proslave mogu lako zaseniti svest o potrebi za odgovornim ponašanjem. Međutim, važno je da mladi shvate da je njihova budućnost u njihovim rukama i da je važno donositi promišljene odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading