DR VESNA TURKULOV OTKRILA DETALJE IZ DETINJSTVA: Znala sam da ću biti lekar! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.05.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesorka dr Vesna Turkolov prisetila se svog detinjstva.

DR VESNA TURKULOV OTKRILA DETALJE IZ DETINJSTVA: Znala sam da ću biti lekar! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/

Profesorka dr Vesna Turkolov, nosilac liste SNS na novosadskim izborima, govorila je za Gradske info kada joj se javila želja da postane lekar, ali i da li je njen sin krenuo majčinim stopama.

- Uvek sam se igrala doktorki, znala sam da ću biti lekar. Tome sam uvek naginjala. Tako i sestra i ja kad smo se igrale lutkama, s onim doktorskim priborom s kojim su se sva deca igrala. Kad je moj sin bio mali moja sestra mu je kupila doktorski pribor igračku, a on je okrenuo kamion i šrafio je toplomerom, a zakivao je neurološkim čekićem. Ona je rekla: „Ovo je očigledno propala investicija, od njega doktora biti neće“. I naravno, nije doktor, inženjer je - rekla je kroz osmeh prof. dr Turkulov.

Podsetimo, prof. dr Vesna Turkulov je drugog dana Vaskrsa posetila terapijsku zajednicu „Zemlja živih” na Čeneju i rekla da joj zadovoljstvo što drugi dan najvećeg hrišćanskog praznika i na Đurđevdan može da provede sa štićenicima „Zemlje živih”.

- Kao lekar iznenađena sam da je sve manje zavisnika od narkotika, a sve više od kocke i društvenih igrica - istakla je profesorka Turkulov.

-  Kao infektolog najčešće sam se susretala sa ovim pacijentima kao nosiocima raznih oboljenja koja se prenose intravenoznim korišćenjem igle. Ovo je veliki poduhvat i crkve i društvene zajednice kako bi se zavisnici mogli vratiti u drštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading