TEŠKO POVREĐENO DETE U VRTIĆU U SMEDEREVU! Drugo dete ga tokom igre čekićem udarilo u glavu i povredilo mu oko!

Autor:

Vesti

27.04.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je sa majkom, upućeno na dalje lečenje u Beograd.

TEŠKO POVREĐENO DETE U VRTIĆU U SMEDEREVU! Drugo dete ga tokom igre čekićem udarilo u glavu i povredilo mu oko!

Foto: pixabay.com

U jednom od objekata PU "Naša radost" u Smederevu, jedno dete je povređeno tokom igre sa drugim detetom, nezvanično je potvrđeno RTS-u. Dete je upućeno na dalje lečenje u Beograd, a o povredi su obaveštene sve nadležne institucije.

Jedno dete je, kako je rečeno u ustanovi, plastičnim čekićem, udarilo drugo dete u glavu, prilikom čega je detetu povređeno oko.

Dete je sa majkom, upućeno na dalje lečenje u Beograd, i kako se saznaje, nije teže povređeno.

Uprava PU "Naša radost" je preduzela sve neophodne korake i obavestila sve nadležne institucije.

Podsećamo, javnost je jutros bila potrešena vešću da je jedna devojčica u vrtiću u Sremskoj Mitrovici završila u bolnici pošto je izujedalo drugo dete u vrtiću. Kako je navedeno na mrežama, dete je zabobilo teške povrede zbog čega mnogi roditelji odbijaju da svoju decu šalju u ovaj vrtić.

Međutim, uskoro se oglasila bolnica iz Sremske Mitrovica i rekla da dete jeste hospitalizovao, ali e zbog ugriza koje jeste imalo po telu, već zbog druge stvari.

- Devojčica od godinu i sedam meseci primljena je u Dečije odeljenje sa povišenom temperaturom, povraćanjem i dijarejom, 18.04. u popodnevnim satima. Lekari jesu primetili ujede , ali to nije bio razlog zbog kog je devojčica hospitalizovana- potvrđeno je u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Više o ovom slučaju pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading