RODITELJI, IMATE PRAVO NA BESPLATAN PARKING! Procedura je jednostavna, potrebni samo ovi dokumenti!

Autor:

Vesti

23.04.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristite 30 sati besplatnog parkinga

RODITELJI, IMATE PRAVO NA BESPLATAN PARKING! Procedura je jednostavna, potrebni samo ovi dokumenti!

Foto: Shutterstock

Roditeljstvo je divno iskustvo, ali može biti izazovno, naročito u urbanim sredinama gde su gužve i nedostatak parking mesta svakodnevna borba. U Beogradu, JKP "Parking servis" je prepoznao potrebu novopečenih roditelja za olakšicama kada je u pitanju parkiranje, te im je omogućio 30 besplatnih sati parkinga u svim zonama grada.

Jednostavna procedura za dobijanje bebi parking karte

Proces dobijanja bebi parking karte je jednostavan - novopečeni roditelji treba samo da se upute u najbližu poslovnicu parking servisa sa svojom ličnom kartom i izvodom iz matične knjige rođenih za bebu. Ukoliko poseduju automobil, mogu dobiti 30 sati besplatnog parkiranja, a zanimljivo je da ove karte nisu papirne, što dodatno olakšava korišćenje ove usluge.

Oko sokolovo i automatsko korišćenje besplatnih sati

Jedna od interesantnih karakteristika ove usluge je sistem "Oko sokolovo", koji automatski prepoznaje vozila novopečenih roditelja po tablicama i automatski im skida besplatne sate parkiranja. Ukoliko vozilo nije zabeleženo u sistemu, sati besplatnog parkiranja se neće smanjivati, pružajući dodatnu sigurnost i olakšanje roditeljima.

Iako ova akcija nije nova, podaci govore o njenom značaju - od 2011. godine, roditelji su iskoristili oko 310.000 sati besplatnog parkiranja. Ovi brojevi jasno pokazuju koliko je ova usluga bila korisna i neophodna novim roditeljima u prestonici.

U zaključku, inicijativa JKP "Parking servis" da omogući besplatne sate parkinga novopečenim roditeljima predstavlja značajan korak ka stvaranju podržavajuće i prijateljske sredine za porodice sa malom decom u Beogradu. Ova inicijativa olakšava svakodnevni život roditeljima i omogućava im da se posvete svojim obavezama oko deteta bez dodatnog stresa oko parkiranja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading