VOZAČI, OPREZ! Izmene na OVIM putnim pravcima zbog radova - dobro pogledajte!

Autor:

Vesti

20.04.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vožnja na glavnim putnim pravcima može biti usporenija pošto je prvi dan vikenda

VOZAČI, OPREZ! Izmene na OVIM putnim pravcima zbog radova - dobro pogledajte!

Foto: Koridori srbije

Na auto-put E-75, petlja Jagodina - petlja Batočina, smer ka Beogradu u toku su radovi na mašinskom presvlačenju kraćih deonica, do 24. aprila, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, Kuzmin - Adaševci, u oba smera, do 30. aprila, u toku svetlog dela dana, izvode se radovi na košenju trave u srednjem pojasu i na bankinama, a saobraćaj se odvija prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na putu Umčari-Brestovik, u Grockoj vozila se naizmenično propuštaju do 25. aprila, zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac.

Na auto-putu E-763, petlja Ljig-petlja Takovo, ka Beogradu, u tunelu Brančić izvode se radovi na održavanju ITS opreme, do 23. aprila, od 10 do 18 časova, uz obustavu saobraćaja u levoj cevi tunela, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev tunela Brančić.

Na putu Kladovo – Brza Palanka, naseljeno mesto Grabovica u toku su radovi na sanaciji kolovoza do 30. aprila, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Vožnja na glavnim putnim pravcima može biti usporenija pošto je prvi dan vikenda, a mogući su i češći zastoji zbog radova na putevima, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading