OCA NIKAD NIJE UPOZNAO, A ŽIVI DVE ULICE OD NJEGA! Ispovest Srbina reže srce: Kad se sretnemo, OKRENE glavu!

Autor:

Vesti

15.03.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ga je rodila sa nepuniih 20 godina, nakon što je ostala u drugom stanju sa školskim drugom.

OCA NIKAD NIJE UPOZNAO, A ŽIVI DVE ULICE OD NJEGA! Ispovest Srbina reže srce: Kad se sretnemo, OKRENE glavu!

Foto: Shutterstock

Milan S. iz centralne Srbije podelio je svoju priču za Telegraf.rs gde je opisao svoje odrastanje bez oca i sa majkom koja je često bila odsutna zbog posla.

Osećaj nedostatka očevske ljubavi bio je snažan tokom njegovog detinjstva, ali je imao podršku svoje bake. Iako je bio dobar đak, osećao je bol zbog nedostatka očevog prisustva, posebno kada su drugari hvalili svoje očeve, a on nije imao koga da pita za svog oca.


Odrastanje bez očeve figure

Majka je bila stroga prema Milanu, a baka je bila ta koja je brinula o njemu dok je majka bila na poslu. Nedostatak očevske ljubavi otežavao je Milanovo detinjstvo, ali je uspeo da se istakne svojim vrednim ponašanjem i dobrim rezultatima u školi, iako je osećao da je drugačiji od svojih vršnjaka.

Suočavanje sa istinom

Nakon 15 godina, Milan je saznao istinu o svom ocu. Tokom jedne svađe sa dečacima iz kraja, saznao je da je jedan od njih zapravo njegov otac, koji živi samo dve ulice dalje. Ovaj neočekivani susret je razotkrio istinu koja je dugo bila skrivana od njega.

Istina o ocu

Majka je rodila Milana sa nepunih 20 godina, a otac je bio njen školski drug. Međutim, njegovi roditelji nisu podržali tu vezu, dovodeći u pitanje očinstvo. Nakon što je otac odbacio sumnje o očinstvu, Milanova porodica je odlučila da ga sami odgajaju, a otac nije bio prisutan u Milanovom životu.

Suočavanje sa istinom

Nakon saznanja istine, Milan je odlučio da se suoči sa svojom babom, koja mu je otkrila detalje o njegovom ocu. Iako je osećao tugu zbog nedostatka očevske ljubavi, odlučio je da zasnuje svoju porodicu i nastavi dalje.

Ova priča o odrastanju bez oca, potrazi za istinom i suočavanju sa neočekivanom istinom, pokazuje snagu volje i odlučnosti da se prevaziđu teškoće i krene napred u životu. Milanova priča je podsetnik da se istina može otkriti u neočekivanim trenucima, i da je podrška porodice ključna u prevazilaženju životnih izazova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading